Nagroda rankingowa w Lidze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MickiMajcher, 15 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MickiMajcher

MickiMajcher Czeladnik forum

Witam, zająłem miejsce w pierwszej setce Ligi Konika Morskiego (poz. 93), nagrody to efekt Ligi i 4 monety rankingowe, a do mojego konta dopisano tylko jedną monetę rankingową, mogę prosić o wyjaśnienie?

2. ๖ۣۜҢΩЩΣҚ

๖ۣۜҢΩЩΣҚ Aktywny autor

Nagrody dopisywane są wg miejsca które zająłeś w rankingu WSZYSTKICH serwerów, w danej lidze, a nie miejsca na PL1 czy PL2 :)

3. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

odkąd istnieje liga zawsze pada to samo pytanie ,patrz wszystkie serwery a nie swój :p

4. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

I pewnie jeszcze nie raz ktoś taki temat poruszy miast zajrzeć do FAQ w odpowiedni wątek :/

5. MickiMajcher

MickiMajcher Czeladnik forum

Dzięki za wyjaśnienia, takie przemyślenia: po co jest ranking poszcególnych serwerów, druga myśl, za osiągnięcie pozycji ze WSZYSTKICH serwerów to nagrody są raczej badziewne.

6. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

Ad. 1 - podział mógłby pomóc podczas awansu do wyższej ligi (95 osób z najlepszym wynikiem ma szanse awansować do wyższej ligi)
    Ad. 2 - same nagrody (za miejsce) nie są raczej wyjątkowe to fakt. nie wiem jak dla innych ale im wyższe miejsce tym więcej monet otrzymujesz dzięki czemu możesz w hali ligowej więcej rzeczy kupić - lepszych armat, więcej toreb (im wyższa liga tym lepsze torby z klejnotami) itp.

7. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

chodzi tylko o bonus z ligi :p armaty = salwa

8. majkel93

majkel93 Młodszy ekspert

troche lipka z tymi nagrodami :/

9. *WZL*

*WZL* Moguł forum

no nie stety trzeba sie napocic

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Sprawa nagród z ligi wyjaśniona, temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.