Nagroda za boty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 12 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kemoT

kemoT Książę forum

Witam, mam pytanie odnośnie nagrody za boty eventowe. Dajmy na to ubije połowę HP temu zielonemu botowi, ale nagle będę musiał wylogować się z mapy morza to pomimo, że nie ma mnie na mapie morza, ale pozostanę zalogowany na konto to dostane swoje 30 kryształów czy nie? A jeżeli nie dostane, to czy osoba która dobije potem tego bota dostanie tylko 30 kryształów czy również kryształy które przypadały na moją nagrodę tj, 30 swoich i 30 moich kryształów razem 60?
    Pytam się, ponieważ w bractwie powiedziano mi, że nie dostanę tych kryształów, a z tego co pamiętam kiedyś na forum było pisane, że BP pracuje nad nowym systemem przydzielania nagród, i że nie będzie trzeba wtedy być zalogowanym na mapie morza i nie jestem pewien czy weszło to do gry czy nie.

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Niestety nie jeżeli zbijesz polowe bota i potem się wylogujesz lub ktos Cię utopi, nie będzie Cię na mapie morza a bot zostanie utopiony to nie otrzymasz zadnej nagrody, a osoba ktora zbije ta polowe bota dostanie w tym przypadku polowę nagrody a nie całość.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 stycznia 2014
  3. ~wild_RoSe~™±™

~wild_RoSe~™±™ Forumowy żółtodziób

Boze!!! mapie morza a nie mapie moża a nagrode dostaniesz wystarczy byc zalogowanym na konto by dostac nagrode. przynajmiej mi tak dopisuje

4. HulgansPL

HulgansPL Okazjonalny autor

Yyy kiedys było gloszone na oficjalnym chyba ze sie dostanie nagrode po topce albo wylogowaniu....

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

No i tak jest, z tym wylogowaniem to niewiem, niesprawdzalem, ale calkowity logout nie doliczal nigdy za zbicie bota.

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Przepraszam za błąd ortograficzny, co do pytania widocznie nie uważnie śledziłem stare forum, zapytam się wyżej jak jest, przepraszam za zamieszanie.

7. kemoT

kemoT Książę forum

Dobra już wiem że po topce jak mnie nie będzie na mapie morza to dostanę nagrodę, ponieważ mi ją dopisało.:p Tylko jak to jest z logoutem?:confused: Jest ktoś odważny to sprawdzić dla dobra wiedzy?:rolleyes:

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

jeżeli dolicza nagrodę gdy nie jest się na morzu to i po wylogowaniu chyba powinno też dopisać nagrodę:) ale gdyby ktoś był pewny czy faktycznie tak jest to fajnie byłoby tu napisać o tym bo sam do końca nie wiem jak to jest :)

brak aktywności. Zamykam

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 lutego 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.