Nagrody końcowe za ukończenie pergaminów Byka i Wodnika - rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 23 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Niech zamienią sakwy na cesarskie albo podniosą lvl kamieni będzie okej

2. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Sakwa ok - lecz CESARSKA nie książęca w niej jedynie 1 kamień na 11% - nie wiem który to poziom lecz na dzień dzisiejszy raczej bieda.

3. *Łupacz_Czaszek*DG*

*Łupacz_Czaszek*DG* Okazjonalny autor

Zamiast ksiazecej i krolewskiej dajcie CESARSKA bo to bedzie dopiero nagroda warta pergaminu z dzialu platnosci. A na co komu badziewne ksiazece i krolewskie sakwy.
    co do nagrod to jestem za starymi nagrodami, ale podkresle ze gracze chca miec dostep do sakiew cesarskich nie tylko za PLN !!!

4. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

Witam
    +75.000 HP-najwaźniejsze do walki ;p

SMOD_*Angua* lubi to.
  5. Dj_Krisso_FLStudio

Dj_Krisso_FLStudio Czeladnik forum

Zdecydowanie punkt 2!
    Wracamy do poprzednich nagród :)

6. MazoDebi[GK]

MazoDebi[GK] Czeladnik forum

punkt 2 , stare nagrody

7. *Smerfik*

*Smerfik* Forumowy żółtodziób

8. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

hmm ja nie używam tych pergaminów bo szkoda mi wydawać prawdziwych pieniędzy jak by były darmowe to bym sie wypowiedział lecz powinniście przed zmiana pytać takie rzeczy a nie kiedy zostało zmienione bo widzę tu kilka graczy jest nie zadowolona ze dostali coś czego tak naprawdę nie kupowali bo o tym nie mieli pojęcia... to tak jak by kupić kota w worku a w domu widzimy ze to tygrys :D

9. †™Wojownik™†

†™Wojownik™† Aktywny autor

Punkt 2 i powrót do "starych" nagród ;)

10. Kiedy bedzie rekompensata za punkty predkosci i kontrakty naprawcze? Ile to juz minelo od waszych przemyslen na ten temat? Rok, czy dwa ?
    Jesli chodzi o pergaminy byka to, zeby nie bylo tak, ze dwa razy pod rzad trafia sie te same nagrody, np. teleporty - jezeli to naprawicie to stare nagrody byly lepsze.

11. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Taka rekompensata już była:

12. Nie pamietam tego, byc moze przez tak atrakcyjne nagrody wypadlo mi z pamieci :)

13. Errew

Errew Hrabia forum

ok a gdzie sie podzialy moje galiony ? kupione za perly na zapas ? bo myslalem ze na kazdy statek trzeba bedzie z osobna wkladac???

14. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Teraz możesz mieć jeden, tak samo jest z załogą statku ;)

15. Errew

Errew Hrabia forum

no ale na tamte musialem cos wydac a teraz ot tak sobie je zabieracie :(

16. Kiedyś kupiłeś kilka ale działał tylko jeden, tak samo jak teraz :)

17. Errew

Errew Hrabia forum

tak wiem ale wole miec te kilka wkoncu na nie wydalem a nie zeby teraz zabrac za darmo

18. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Kiedyś one dawały sam wygląd :p Teraz dają bonusy, ale zabrali nadmiar ;)

19. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

zabrali premke ze skrzynek bo chca sie pozbyc graczy ktorzy nie inwestuja lub zmusic ich do inwestowania ale ja mam ich gdzies zlamanego grosza im nie dam za ta kupe bledow i mase oszustow

20. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Praktycznie w każdej grze jest coś czy to premium czy waluta specjalna której nie da się zdobyć, podałbym tutaj kilka przykładów ale nie będę reklamował innych gier, tutaj było inaczej premium dało się zdobyć na kilka sposobów, perły jako waluta specjalna też, jedynie coś co trzeba kupować żeby być lepszym od innych to armaty voodoo itd. Teraz widać że chcą żeby i premium się kupowało tak jak to jest w wszystkich innych grach tego typu, kiedyś np. kupowało się perły, teraz raczej mało kto je kupuje za PLN. Ale koniec już tych dyskusji o skrzynkach, ten temat jest przeznaczony do czegoś innego. Co do nagród, szczególnie z byków które jako tako czasami sie kupowało to jestem zdecydowanie za tym by zostały poprzednie nagrody, sakwy są zbędne moim zdaniem :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.