nagrody ligi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SeaOfKiller, 16 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SeaOfKiller

SeaOfKiller Forumowy żółtodziób

Witam. w niedzielę (15.10) o godzinie 5:30 sprawdzałem miejsce w lidze byłem około 60-65 natomiast dziś (16.10) otrzymałem 1 monetę rankingową.. wdg nagród 1 moneta jest za miejsce 1000-10001 a za 10-100 przysługują 4 monety jest możliwy aż taki spadek w lidze w ciągu 7 godzin? jest możliwość by jakoś sprawdzić które miejsce zajmowałem gdy liga się zakończyła?

2. -100-LITRÓW-

-100-LITRÓW- Czeladnik forum

Nagrody z ligi sprawdzaj na którym jesteś miejscu zawsze ze wszystkich serwerów bo to że byłeś 60-65 to może tylko na twoim serwerze a ranking jest liczony ze wszystkich serwerów

michbo15 lubi to.
  3. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Niestety po zakończeniu sezonu ligowego nie ma możliwości sprawdzenia swojej pozycji w rankingu.
    W tak krótkim czasie nie ma możliwości spadku o tak dużą ilość pozycji.
    Tak jak -100-LITRÓW- wspominał liczy się ranking ogólny serwerów, a nie tylko jednego.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

4. Mariu

Mariu Młodszy ekspert

Co miesiąc to samo xd Weźcie to jakoś spróbujcie uprościć, bo widać, że ludzie mało rozumni są i zawsze ktoś co miesiąc pisze post na forum o monetach z rankingu.

5. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

ta hmm hah ;p polecam samouczka odpalić czy tam jak się to zwie

6. TryglawPL

TryglawPL Czeladnik forum

A widziałeś gdzieś jakiś samouczek? Tylko dobre dusze ci pomogą. Wiedza nawet ta podstawowa jest tak rozproszona że szkoda gadać.

7. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Ranking powinien być z serwerów na którym się gra, a nie tak jak teraz jest ze wszystkich serwerów sporo osób lata na botach 24h na dobę i nie ma szans awansować do wyższej ligi lub uzyskać więcej monet rankingowych, no chyba że sie kupi masę pergaminów w dziale płatności z których jaśnie BP liczy PE, porażka nic po zatym z jednych pergaminów PE się usunęło a z płatnych pozostawiono

Ostatnie edytowanie: 16 października 2017
  8. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

a po co kupywac szturmowa i jedziesz eventy masz opłacalne tak w miare zarabiasz wydajesz co musisz w konto reszta w kociol i mielisz pergi i robisz co za problem od razu kupywac

9. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Takim sposobem przez 24h na dobe nie osiągnie sie wymaganego progu przy rankingu ze wszystkich serwerów

10. Czaki77_[UP]

Czaki77_[UP] Okazjonalny autor

Kolego, a możesz podać w jakiej byłeś lidze? Manta? barakuda? konik? meduza? I ilość PKT tak w zaokrągleniu do miliona :)
    Jak coś to ja z ilością +/- 75MLN miałem około 900pozycję w barakudzie

11. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wszystko wyjaśnione w temacie. Brak dalszej aktywności.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.