Nagrody z błysków

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika kmd.jackra, 24 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kmd.jackra

kmd.jackra Czeladnik forum

Witam.
    Jestem graczem od 8 lat. Mam niewielką propozycję zmian dotyczącą błyskotek. Czy można by było dodać jako jedną z nagród z błyskotek punkty voodo tak jak to jest z punktami życia? Ponieważ jako pierwsze traci się właśnie te punkty to punkty życia bardzo często z błysków są nie wykorzystywane. A tak mogły by być częściowo regenerowane utracone punkty Vooddo.
    Myślę że to nie jest wielki problem z taką zmianą a zbieranie błysków byłoby atrakcyjniejsze.

2. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

takich tematów było juz kilka chyba :p znalazłem podobny
    https://board-pl.seafight.com/threads/zmiana-blyskotek-event.54300/

były tez tematy gdzie ludzie chcieli usunąć PD PZ czy tez za stopić je Prochem czy tez tarzcami ja rozumiem ze kazdy by wolał zeby leciało samo Mojo i Perły każdemu by pasowało ale BP na to nie pójdzie bo za łatwo by było ale ja mam tylko nadzieje ze jak BP zacznie tam grzebać to nie popsuje lub pogorszy nagród..
    ja rozumiem ze ty chcesz tylko PV bo dość długo sie repie lecz HP bez premki repie sie jeszcze dłużej jak masz majtka czwórkę i szamana 2 to szaman i tak będzie pierwszy :)

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

a ja mysle ze powinien byc szaman vodo poz 2 przeniesiony na plac targowy do wylicytowania tak jak jest to z pozostala zaloga

4. Tez nie raz o tym myslalem i nie jest to glupi pomysl..mozna nawet nie wprowadzac nowej "blyskotki" ale jesli sie ma 100% zycia wowczas kazda byskotka ktora daje hp ladowalaby juz pv:)

5. Właściwe czemu nie? Domniemam iż wiele osób by się ucieszyło z takiej zamiany :) Szczególnie pływając po wysokich mapach gdzie boty cały czas zbijają nam PV :( Jestem za :D

6. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no tak ale jak juz to niech podwyższa to marne PZ czy PV na minimum 5k :p ja rozumiem ze kiedyś to sie fajnie zbierało poza limit życia ale żeby sobie latać i wyrypać z błyskotek to chyba na 2 jak nas boty nie klepią

7. kmd.jackra

ja rowniez o tym myslałem, jednak nie wiem czy to nie jest dla BP zbyt duze wyzwanie jesli chodzi o twozenie nowego skryptu:))

MOD_Nathaniel lubi to.
  8. Myślę że to nie byłoby większy problem, skoro takie transmodyfikacje robią;p pytanie czy by im się chciało takie cuś zrobić ^.^

9. kmd.jackra

no to cóż? może ktoś z MOD-ów przekazać ten pomysł do osób kompetentnych?:)

10. Już przekazuję do odpowiedniego działu:) ..zobaczymy co z tego będzie:)

a.pl i SMOD_*Angua* lubią to.
  11. a.pl

a.pl Czeladnik forum

Albo zamiast Pż z błystków były by kule fosforowe albo voodo lub też wybuchowe ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.