Nagrody z raka

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika $MATI$, 24 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Moim pomysłem jest usuniecie z raka nagrody końcowej w postaci teleportów. Ten przedmiot jest łatwy do zdobycia np. na eventach lub z mojo wiec dodatkowe teleporty za 40 fal pergaminu są słabą nagrodą. :) Sorki nie tutaj napisałem

2. krystian0301

krystian0301 Stały bywalec

Popieram a takze usunąć pokład mojo skoro kociołka wypadają ;)

3. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

wogóle zostawcie tylko przychylność królowej i będzie dobrze ;D

4. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

a nie lepiej za kazda panienke odrazu po 10 mlotkow na 5 poziomie jako koncowa dawac ? a za raka do wyboru pakiet o wartosci do 4 stówek ? :D

5. michbo15

michbo15 Hrabia forum

W ogole krytykując pergaminy to może nie bede zakładał nowego tematu :) Po pierwsze :) Kocioł z aruby kuleje w tej grze, od początku gry cały czas możemy złożyć tylko 4 pergaminy m.in. Panny, Koziorożca, Strzelca i Rak a reszta standardowo z działu płatności. Mogło by szanowne BP już nie ciągnąć tego działu płatności cały czas tylko mogliby coś nowego jakieś nowe pergaminy dodać do kotła bo te 4 podstawowe już sie nudne robią.

Po drugie: Pakiety podczas urodzin

Nie dość że pakiet urodzinowy był w ciągu urodzin żeby otworzyć nagrodę korsarza a teraz pod koniec urodzin kolejny pakiet, irytujący już sie robi ten dział płatności. Ja rozumiem, waluta gry w dziale płatności + skórki do statku lub towarzysze jako ELEMENT KOSMETYCZNY a nie cały czas przedmioty które mają WPŁYW W ROZGRYWKE. Niech równy z równym walczy a nie cały czas jakieś pakiety armat, sakiew, statki specjalne, bokora itd. Kazdy mógłby mieć dostęp do najlepszych armat ( bez wydawania PLN ) i wtedy jest zabawa a nie kajak ma robić lvl i sie odbijac od graczy jak w ping pongu.

6. (☞゚∀゚)☞

(☞゚∀゚)☞ Czeladnik forum

Masz racje michbo15 dzial platnosci robi za duza robote ze gracza. Rowniez dobrze mogli by zrobic pakiet za 5000 euro gdzie masz wszystko na maxa...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.