Nagrody za Event

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agresja, 29 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tak, wczoraj dopisano kryształowe dary do kont które zdobyły 3 punkty dla swojej drużyny.

2. -#^KomandoR^#-

-#^KomandoR^#- Forumowy żółtodziób

a ja dalej nie mam dopisanego mimo ze 3 punkty zdobyte mialem dla swojej druzyny 3

3. ADMIRAL™GK

ADMIRAL™GK Czeladnik forum

ja 4 punkty mialem i nic ...

4. out`git

out`git Okazjonalny autor

trzeba było być 3 razy w top100

5. ZenonSeven

ZenonSeven Czeladnik forum

Może i dopisano, ale jak widać nie wszystkim. Ja też miałem 3 pkt., a Kryształowego daru nie dostałem...

6. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

teraz czekamy kiedy wymienia klucze...

7. Agresja

Agresja Ekspert forum

Gdzie tak wyczytałeś ?

8. Tabask•

Tabask• Okazjonalny autor

kiedy wkoncu Ci programisci BP pracujacy w pocie czola naprawia ten blad z krysztalowym darem, kiedy to wkoncu dopisza osobom ktore nie otrzymaly go?

9. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Ahoj Piraci !

Od jutra 4.09.2014 od godz.12:00 do wtorku, 9.09.2014 do godz. 12:00 będziemy obchodzić Dni Łupieżców.

Podczas tego wydarzenia będzie dostępnych kilka pakietów od godz. 12:00 aż do 09.09 do godz. 20:00. Tymi pakietami będą: Super kule voodoo i Szaman voodoo klasy 3.

W tym czasie ponownie wprowadzimy do gry towarzysza punktów bitwy Pyrambeba Towarzysz ten będzie dawał dodatkowo 50% punktów bitwy.
    Zamiast wymienić i dopisać to co trzeba za poprzedni event to oni już dodają do działu płatności kolejne badziewie.
    Tak właśnie ekipa pracuje w pocie czoła powinni najpierw dopisać kulki za dusze i klucze wymienić.To jest dla mnie żałosne i tyle.

10. Tabask•

Tabask• Okazjonalny autor

ani klucy ani daru ani kule za dusze nie ma a oni wprowadzaja nowa zabawe o_O

11. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Hehe ale na podwajaczu wychodzisz dobrze :D
    2014-09-04 12:55:05Kocioł z Aruby (joker ×5): 6× Pokład Voodoo

12. †™Wojownik™†

†™Wojownik™† Aktywny autor

Hmm wymienili klucze ale daru jeszcze nie dali :mad: i te bajeczne odpowiedzi z supportu że znają problem ale pracują nad nim w pocie czoła .

13. Klucze i dusze już wymienione.
    Na Kryształowy Dar musisz jeszcze troszkę poczekać niektórzy już dostali.
    Ewentualnie jak w ciągu najbliższych dni nie otrzymasz pisz do supportu.

Czy już wszystko zostało wyjaśnione?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 września 2014
  14. †™Wojownik™†

Prowadzę konwersację z supportem odnośnie daru od zakończenia eventu ale większość odpowiedzi od nich to kopiuj wklej także jak narazie żadnej konkretnej informacji nie dostałem :p

15. Agresja

Agresja Ekspert forum

U mnie też póki co cisza !!!

16. ZenonSeven

ZenonSeven Czeladnik forum

A co kryje się pod terminem: "w ciągu najbliższych dni" ? 1-2 dni ? Tydzień ?
    Póki co czekam cierpliwie. Mam nadzieję, że na końcu nie usłyszę, że event już dawno zakończony, a ja za długo czekałem :)

17. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

i Jak dopisali coś komuś - wczoraj dziś może ?

18. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Z tego co mi wiadomo to jednemu graczowi od nas z bractwa dopisali zaległa nagrodeę za szereg wygranych w rankingu :)

19. Nagrody za ranking były przyznawane po każdej fazie eventu. Nie kojarzę nagród za szereg zwycięstw...
    Może się mylę?

20. †™Wojownik™†

OO brawo w końcu dopisali kryształowy dar chociaż odpowiedź od supportu jeszcze dzisiaj tak brzmiała:
    ...
    Więc można wywnioskować po wcześniejszej korespondencji z nimi że ekipa TM jest mało doinformowana bo czasami naprawdę z ich wypowiedzi nic sensownego się nie można dowiedzieć :mad:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 września 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.