Nagrody za Event

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agresja, 29 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agresja

Agresja Ekspert forum

Ja dalej nie mam a na e-mail nie raczyli nawet odpowiedzieć poza standardem z pierwszych dni że problem jest nam znany i proszę czekać. Jak długo nie wiem ale jak napiszę to pewnie mnie przeproszę i uznają że sprawa już przedawniona. :(

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Tym razem tylko upominam i na przyszłość proszę o tym pamiętać.

3. †™Wojownik™†

†™Wojownik™† Aktywny autor

4. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Chodzi o zwycięskie druży od 3 wygranych dostawało się kryształowy dar o taka nagrode chodziło :)

5. Tak, Kryształowy Dar dostajesz jak zdobyłeś 3 punkty drużynowe, czyli byłeś w pierwszych 100 po stronie zwycięzców.
    Jeżeli jeszcze nie dostałeś Daru to cierpliwości - dostaniesz.
    Dar będzie dopisany skryptem przy okazji jakiejś synchronizacji.

6. ZenonSeven

ZenonSeven Czeladnik forum

Trzymam Cię "za słowo" :cool:

7. Niewidzialny

Niewidzialny Czeladnik forum

Nigdzie nie było napisane że masz być 3 razy w pierwszej setce chyba że coś dopisaliście - miały być 3 pkt po stronie zwycięskiej drużyny - nikt wcześniej nie wspominał że mam być 3 razy w 1 setce i po stronie drużyny wygranej.

8. Zalecam czytanie FAQ.

9. Niewidzialny

Niewidzialny Czeladnik forum

Tu się z Tobą niezgodzę pkt zdobywało się nie będąc w pierwszej 100 więc albo Wy popełniliście błąd naliczając je wszystkim - albo ja nie czytam ze zrozumienie. :)
    Jest napisane że jeśli będziemy w pierwszej 100 to otrzymamy podwójną ilość dusz - chyba że znowu nie czytam ze zrozumieniem.

10. Ne zarzucaj proszę moderatorom niekompetencji bo to nie my jesteśmy odpowiedzialni za organizację eventów. Punkty drużynowe faktycznie były przydzielane za sam udział po stronie zwycięzców. Nie wiem dlaczego.
    Co do dusz to dostałeś podwójną ilość jeżeli byłeś w pierwszej 100 po stronie ZWYCIĘSKIEJ drużyny w każdej fazie.

11. PINACOLADA

PINACOLADA Czeladnik forum

hahah Dobre sobie mnie ma to jak zmienianie zasad (y) BUG POINT <3 ....

12. Firma zastrzega sobie prawo do zmiany zasad akcji specjalnych.
    Każda zmiana w regulaminie jest zamieszczana w odpowiednim temacie.

13. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Jeśli dobrze czytam to tu nie było żadnych informacji o tym aby być w pierwszej 100 aby otrzymać tą łaskę .

14. xxpatrykxx95

xxpatrykxx95 Czeladnik forum

pkt były dla osob z pierwszej setki z wygrywajacej druzyny , i było o tym na forum

15. Powtórzę więc jeszcze raz:
    Aby zdobyć Kryształowy Dar, bo pewnie to masz na myśli, trzeba było zdobyć 3 punty drużynowe przydzielane o każdej fazie eventu za miejsce w pierwszej 100 w rankingu po stronie zwycięskiej drużyny.
    Co prawda punkty dostawaliśmy za sam udział po stronie zwycięzców i nie mam pojęcia dlaczego.
    Proszę uważnie czytać FAQ.
    Pozdrawiam.

16. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Kolejny odcinek z cyklu: Nikt nam nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne.

Kolego Demoniczny czy grałeś na tym evencie?
    Pytam bo odnoszę wrażenie że nie.
    FAQ to jedno a to co było/jest/będzie w grze to inna bajka.
    Punkty drużynowe były dodawane za bycie w drużynie wygrywającej niezależnie od miejsca i osobiście znam przypadki gdzie dar dostały osoby mające punkty drużynowe a nie będące 3 razy w top 100.
    Znam również takich którzy nie dostali daru a mieli analogiczną sytuację.
    W mojej ocenie BP kompletnie nie ogarnęło tematu i w kwestii otrzymania daru panuje kompletny bałagan.

17. ZenonSeven

ZenonSeven Czeladnik forum

Zgadzam się z igI*POLAND* - to BP nie ogarnęło tematu. Bałagan z przydzielaniem punktów drużynowych nie jest winą graczy i nie ma się co dziwić, że jak ktoś zdobył 3 pkt to oczekuje dopisania Łaski / Daru.
    Jeśli zaś chodzi o uważne czytanie FAQ, to proszę abyś Demoniczny sam się do tego zastosował. Polecam szczególnie ten fragment:
    "Pod koniec całej akcji specjalnej gracz, który otrzyma 3 lub więcej punktów drużynowych dla drużyny, która wygrała większość z pięciu faz otrzyma na 14 dni Przychylność Królowej."
    Nie widzę tam ani słowa o Kryształowym Darze.
    Pozdrawiam.

18. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Przychylność Królowej nowa nazwa krysztalowego daru ;p

SMOD_Mróz lubi to.
  19. Agresja

Agresja Ekspert forum

Ewidentnie się pomylili albo w samych pkt - nie powinny dostawać osoby z poza 100 - zawsze jeśli był błąd BP dopisywało wszystkim graczom którzy spełnili ten wymóg - a tu widzę i już wiem kto odpowiada bez sensowną regułką na nasze skargi.

Mam nadzieję że długo tak nie będzie.

20. Po raz kolejny i ostatni piszę:
    Punkty drużynowe dostawałeś za walkę po stronie zwycięskiej drużyny na koniec każdej fazy eventu.
    Dlaczego dostawali je wszyscy nawet gracze spoza 100 najlepszych - nie wiem i nie odpowiadam za to.
    Jeżeli zdobyłeś więcej niż 3 punkty to na koniec akcji dostajesz nagrodę. Ekipie jest znany błąd z ich dopisywaniem i jest informacja (ogłoszenia i aktualności/akcje specjalne - temat o Bitwie Tytanów) o dopisywaniu nagród do kont, którym się należy.
    Myślę że jest to jasne do zrozumienia.
    Proszę zakończyć zbędne dyskusje - event zakończony a nagrody będą dopisane tym, którym się ona należy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.