nagrody za pergaminy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tadzik., 13 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tadzik.

Tadzik. Czeladnik forum

Witam ja mam takie małe pytanko kiedy naprawia nagrody za raka kolejny pergamin już nawet przestałem liczyć i za każdym razem teleportacja nie dosć że w skrzynkach to dziadostwo to jeszcze w kotle z aruby to już staje się nudne ta gra zeszła już na psy żeby takie dziadowskie nagrody za raka albo jakis inny pergamin już się odechciewa w to grać tyle było pisane o nagrody za pergaminy i żadnej poprawy smiech na sali.

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, rozumiem twoje rozgoryczenie z otrzymywanych nagród, jednak system nagród działa poprawnie. Wszystko zależy jedynie od szczęścia.
    Następnym razem proszę o bardziej uprzejmy ton Twoich wypowiedzi.

3. Tadzik.

Tadzik. Czeladnik forum

mi nie chodzi o to czy działa porawnie tylko żeby zabrać teleportacje po kiego sa na raku jak je można wyciagnać ze skrzynek lub z kotła a mój ton jest nie rozgoryczony tylko rozczarowany tym co się tutaj dzieje poprawili skrzynki wrócił kryształ to dlaczego nie można poprawić pergaminów ?

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

OK ;). Możesz zawsze swój pomysł zmiany nagród wrzucić do wątku z pomysłami i sugestiami, bo na pewno jest to uciążliwe dla silniejszych graczy. Aczkolwiek dla słabszych graczy jest to jedna z łatwiejszych dróg na zdobycie większej ilości teleportacji.

5. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedzi udzielone, brak dalszej aktywności - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.