najemnik wspolnoty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cezary.1992, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

witam zdobylem najemnika wspolnoty dal mi miejsca na bron lecz 40% prawdopodobienstwa trafienia nie otrzymalem f5 przelogowanie nic nie dalo chodzi mi o najemnika lvl 1 to blad ogolny czy indywidualny ?

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Założyłeś go na statek ? Kliknij załoga i zobacz czy nie masz go w magazynie. Wartość w zestawieniu wartości statku -wyposażenie u mnie też nie ulega zmianie po założeniu czy zdjęciu tego najemnika.

Cezary.1992 lubi to.
  3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

acha a wlasnie po wartosci wywniaskowalem ze mi nic nie dal skoro tak to chyba dziala bo mam. go zalozonego

4. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

daje tylko do NPC więc bazowej wartości ci nie podwyższa jeśli myślałeś że do gracza ci wzrośnie.

5. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Taka dodatkowa informacja do tematu po wczorajszym patch day :

Ahoj Piraci!

Dzisiejsza synchronizacja miała na celu:
    • Poprawka: zwiększyliśmy ograniczenie czasowe Najemnika Wspólnoty Narodów (poz. 1 i 2) oraz Patrolu Wspólnoty Narodów (poz. 1 i 2) z 7 do 14 dni

6. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Trochę nie rozumiem bo właśnie wziąłem i mam na jeden dzień.

7. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

A co Ru nie rozumieć? -Kupiłeś na 1 dzien to masz na 1 dzien. . Terax jest możliwość posiadać ma 14 dni. Więc kup 14 razy to będziesz miał na 14dni. Dziwne pytanie zadajesz

8. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

9. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wszystko wyjaśnione w temacie. Brak dalszych pytań.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.