najkrótsze przeładowanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Erdien, 17 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

Witam, od dłuższego czasu przeszukuję forum w poszukiwaniu najkrótszego czasu przeładowania armat.
    Wiem, że byłbym w stanie samemu obliczyć tą wartość, lecz jestem na to zbyt leniwy. Na forum znajdują się posty przedstawiające maksymalną:
    -prędkość;
    -unikanie szkód;
    -ilość armat;
    -prawdopodobieństwo uniku;
    -itp...
    na forum znajduje się nawet post przedstawiający wszystkie czynniki wpływające na maksymalną wysokość salwy, lecz nie ma na nim nic o prędkości wystrzału.

Wiem, że mamy 5400 przeładowania przy secie składającym się tylko z miotaczy ognia lvl 6,
    niewolnicy odejmują 20%,
    super salwa odejmuje 20,7%,
    rampa dla kul na 8 lvl odejmuje 2400 przeładowania.

Wartości procentowe zsumowane w prymitywny sposób oddziałują na wynik w pierwszej kolejności zgodnie z pewnym postem na forum (jeśli dobrze pamiętam), a to ozancza że:
    wartości procentowe dają 40,7%
    5400 - 5400 * 0.407 = 2197,8
    2198 - 2400 =
    -102
    Nasi niewolnicy podróżują w czasie. Przez ich szybkie i skoordynowane ruchy przeciwnik zostaje zalany całym naszym zapasem amunicji, zanim zdąży nas zaatakować...
    Nie mam jednak pewności, czy nie ma żadnego dodatkowego elementu (po zdjęciu wszystkich armat miałem około 1500 przeładowania, co oznacza jakąś wartość domyślną)
    Proszę o pomoc.

Ostatnie edytowanie: 17 czerwca 2019
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

1,5 sekundy jest to systemowa wartość minimalna oznacza to iż nie można mieć krótszego czasu załadunku ( taka blokada ).

Jeżeli chodzi o czasy załadunku wszystko zależy od rodzajów armat i ich poziomu. Najszybszymi armatami obecnie są miotacze ognia lvl 6.

MOD_BRUTUS i Erdien lubią to.
  3. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2019
  4. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Odpowiedź udzielona, temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.