nick

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakubwawa, 19 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakubwawa

jakubwawa Czeladnik forum

Jak mam ustawic taki nick Ψȋ¤§Ƚåȑžÿ§žķ¤197 na morzu

2. SCM_Mruczuś

SCM_Mruczuś Guest

Jeśli nick zawiera znaki specjalne mogą nie pojawić się przy zmianie. Będziesz musiał wybrać inny. Ten dział jest działem odwołań od blokad czatu, zachęcam do korzystania z forum ogólnego.

MOD_BRUTUS lubi to.
  3. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

A ja przenioslam temat do odpowiedniego dzialu oraz zmienilam jego temat ;)

MOD_BRUTUS lubi to.
  4. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

No to wiesz czego nie możesz - konkretnego nicku :(
    Pozostaje jeszcze zagadnienie - co możesz? Po aktualizacji która miała miejsce prawie rok temu, możesz nadawać nick na morzu tylko z wykorzystaniem znaków które dadzą się zakodować w standardzie utf-8.
    Przeglądając aktualnie dostępne zasoby sieci, można znaleźć w poradnikach dla webmasterów tabele znaków, np. taką: >>kliknij<<
    Znaki do nicku możesz wybrać spośród symboli podstawowych Latin, symboli Latin rozszerzenie A, symboli Latin rozszerzenie B, znaków Greckich i polskich znaków diakrytycznych. Kilka więc znaków specjalnych się znajdzie ale bez szaleństwa jak ponad rok temu :cool:
    Powodzenia, może uda Ci się coś zgrabnego skroić. :D:D:D:D

MOD_BRUTUS lubi to.
  5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.