nicki graczy

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika czarnaperła1976, 1 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czarnaperła1976

czarnaperła1976 Aktywny autor

dlaczego nie można wklejać w kamratach ani w szpicla ników niektórych gracz co z wami jest ℒยℭℑℱℰℛ netego.Ta gra to jakaś komuna.

2. Ciniak

Ciniak Czeladnik forum

bo to gracz AVE a takich sie nie wkleja w szpicla :D

3. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Witaj widzę że chodzi o mnie widzisz trzeba być super aby mieć takie cuda :D

4. czarnaperła1976

czarnaperła1976 Aktywny autor

takich jak ty to powinno sie banować

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Nicki ze znaków specjalnych nie są zabronione. Od szukania graczy jest ID, które widać na mapce morza.

6. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

na mapie morza xd powinno byc widac jeszcze w dzienniku pokladowym zeby mozna skopiowac i wyszukac gracza chyba ze wolisz plywac za graczami i zapisywac ID na kartce

7. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

Jeżeli wciśniesz alt + lewy przycisk myszy na graczu (tak jakbyś chciał po prostu kogoś zaznaczyć) to na czacie pojawi się ID danego gracza. ;) Szkoda drzew na zapisywanie ID. :D

8. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

Tak ale bywa tak ze ktos mnie stopi pod moja nieobecnosc i gracz ma nick jakis wymyslany i juz nie mam jego ID zaloze sie ze duzo ludzi chcialo by aby w dzienniku byl zapis ID obok nicku no ale kogo obchodzi to co gracze chca

9. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Masz racje nikogo ^^

10. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Dziękujemy za opinię, prześlemy ją do odpowiedniego działu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.