Nie do zatrzymania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cypisek™[TP®], 24 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cypisek™[TP®]

Cypisek™[TP®] Czeladnik forum

Witam.
    Chciałbym zapytać dlaczego u mnie na czarnym rynku nie ma przedmiotu "nie do zatrzymania"?
    Jedni gracze mają a inni nie. Parę dni temu miałem i ja.
    Pozdrawiam

2. kemoT

kemoT Książę forum

Wydaje mi się, że jeżeli jesteś w posiadaniu już tego przedmiotu to nie możesz go kupić. Musisz go chyba najpierw wykończyć. Przynajmniej ja mam ten przedmiot i nie widzę go na czarnym rynku.

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Niektore przedmioty z czarnego rynku mozna kupic dopiero po nabiciu pkt bitwy odpowiedniego ``poziomu``

4. Cypisek™[TP®]

Cypisek™[TP®] Czeladnik forum

to jak wytłumaczyć, że parę dni temu mogłem kupić?

5. kemoT

kemoT Książę forum

I kupiłeś?

6. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

chodzi Ci o przedmiot który uwalnia od zamrożenia i spowalniacza czy bomby dymnej?
    nazywa sie rządza krwi na czarnym rynku

Nie do zatrzymania
    Cała naprzód! Korzystając z tego specjalnego przedmiotu zrzucisz wszystkie hamujące Cię łańcuchy. Wszystkie zmiany statusu (spowodowane na przykład przez status szaleństwo miłosne lub bomby dymne) nie stanowią już problemu!
    Przedmiot po raz pierwszy dostępny był podczas akcji Zemsta Kalipso!

7. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Jeżeli masz powyżej 50 sztuk to nie będziesz widział tego przedmiotu.

8. -Kpt.Adaś-

-Kpt.Adaś- Forumowy żółtodziób

Ja mam 15 sztuk i tez nie widzę tego przedmiotu wiec chyba się mylisz.

9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jezeli posiadasz jakąkolwiek liczbe tego przedmiotu to nie jest On dostępny na rynku, dopiero gdy nie masz w ogole, pojawi sie na rynku

MOD_Demoniczny lubi to.
  10. Dawno po evencie, temat nieaktywny - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.