Nie dostełem nagród z pergaminu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KissMeNow, 12 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KissMeNow

KissMeNow Czeladnik forum

Witam chciał bym zgłosić błąd w grze . Robiłem 15 fale
    zimowego pergaminu i pokazało mi się okienko , że jest restart
    więc czekałem , 5 minut przed restartem wywalilo mnie z
    zimowego pergaminu z 15 fali i dostałem nagrody po odczekaniu 5
    minut był restart przy ponownym zalogowaniu zorientowałem się
    że nie mam kul ani pereł oraz 15 fali zimowego pergaminu .
    Prosze o zwróceniu dóbr które zostały mi zabrane po restarcie

Napisałem do suportu ale oni odpisują mi tylko ze nie zrucą mi nic albo ze sprawa w toku , PROSZEo pomoc

2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Jeśli sprawa w toku, to poczekaj na dalszą odpowiedź.

3. KissMeNow

W wcześniejszym problemie okey poczekałem na odpowiedz i już ta sprawa trwa z pół roku i nadal nie ma odpowiedzi . Co sie tu dzieje !!!

4. J4r3k❶NE

J4r3k❶NE Okazjonalny autor

Musisz pisać do skutku aż ktoś z tych "obiboków" raczy odpowiedzieć , ja tylko raz miałem taka sytuacje i wyjaśniła się dopiero po ok. roku.

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Wiecie, w zasadzie każdy gracz powinien sie wylogowac przed restartem. Tylko sie nauczylismy ze dzieki restartom mozemy zaoszczedzic troszke czasu i kulek, ale restarty nie są od tego. Więc tez przez nasza małą zachłanność czasem tracimy dwa razy i support nam nic nie zwróci.

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2014
  6. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

jakie pół roku,to było tydzien temu jak krzyczeliśmy na czacie że lagi mamy na globalu,mi zaliczyło ,ty wylazłes pewnie z mapy jak to juz na czacie pisaliśmy,innymi słowy ŻYCIE :D

7. ╝♣☻Kaen☻♣╝

╝♣☻Kaen☻♣╝ Czeladnik forum

Jestem ciekawy jak sprawa by wyglądała gdyby to ktoś robił mapy zakupione w dziale płatności to co wydaje kasę realna aby coś zyskać a tu jeszcze odejmują no to naprawdę masakra. A jeżeli chodzi o suport to porażka ponieważ wiele osób zgłaszało błędy oraz że poginęły im przedmioty gry a suport odpisał mi iż pojedynczych rekompensat nie przyznaje no ok ale przecież zgłoszeń w tej sprawie było więcej niż tylko jedno więć to już nie jest pojedynczy przypadek .

8. ___Adrian___

Ale czyja to jest wina ze sie nie wylogował ktos przed restartem bo liczyl na darmowy zysk, gracza czy supportu ?

9. ╝♣☻Kaen☻♣╝

Z całym szacunkiem ale co mam powiedzieć jeżeli mi nie zaliczyło nagród od fali 12 do 15 już nawet nie chodzi o tą 15 skoro mówisz że trzeba było się wylogować ale dlaczego cofnęło nagrody za poprzednie fale ?

No ja straciłem aż 7 tyś pereł więc naprawdę bardzo dużo, chodzi o sam fakt a nie o wyzyskiwanie suportu. Poza tym co jestem na połowie fali np jakiejś 29 i pojawia się komunikat o restarcie i co mam się wylogować tak więc i tak jestem stratny polowe fali .

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 grudnia 2014
  10. ___Adrian___

No ale to jest juz inny przypadek niż ten o którym mowa w temacie ;p

Zatem jeżeli coś miałes na koncie a po restarcie to straciles, wystarczy udokumentować stracone rzeczy np. screen z dziennika pokładowego i wysłać do supportu - oni to sprawdza.

11. KissMeNow

pffff serio sprawdzą ? bo ja jakoś w to nie wieże . a co do "wyzysku" robiłem pergamin proste ale jeśli wyskakuje mi komunikat w połowie fali a przecież sam wiesz ze końcowe fale nie robi się w 30 minut (no chyba ze jestes bogaty i klepiesz z elitek ) to co mam zrobić wylogować się ? no chyba nie sądze że ty byś tak zrobił . Więc wracając do tematu co mam robi ? dalej zasypywać ich tiketami ?

12. ╝♣☻Kaen☻♣╝

Już sobie odpuściłem szkoda czasu na pisanie.

13. ___Adrian___

Jesteś świadom tego że masz 30 min na wylogowanie się, wiec to jest Twoja i tylko Twoja decyzja o tym aby pozostać na pergaminie albo się z niego wylogować. Czasem warto poswięcić polowe fali aby nie starcić nagrody, fale można zawsze powtórzyć po wylogowaniu sie.
    Twój przypadek jest inny od Kaena, jemu cos znikneło z konta a u Ciebie tych rzeczy nie bylo na koncie.

14. KissMeNow

przeczytaj jeszcze raz mój problem

i do tego przydała by się odpowiedz SMODa co mam robić dalej

//MOD WindWhisper: Na przyszłość proszę używać opcji "edytuj", a nie pisać post pod postem. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 grudnia 2014
  15. Drogi graczu,
    jedyna opcja to napisanie zgłoszenia do pomocy technicznej. Jeśli już to zrobiłeś i wciąż czekasz na odpowiedź to jedyne co pozostaje to dalsze czekanie. Powielanie zgłoszeń nie przyniesie żadnych efektów. Jeśli posiadasz dowody na ukończenie ostatniej fali w postaci wpisów w dzienniku pokładowym to możesz przesłać je do supportu odpowiadając na ostatnią wiadomość otrzymaną od nich. Każdy dowód może przyśpieszyć weryfikację zgłoszenia.

Pozdrawiam.

SMOD_Mróz lubi to.
  16. KissMeNow

oki dziękuje i już wysyłam im

2014-12-10 20:42:08 Otrzymałeś 57346 x Kule śnieżne.
    2014-12-10 20:42:08 Otrzymałeś 41930 PD (punkty doświadczenia).
    2014-12-10 20:42:08 Otrzymałeś 209650 złota. 209'650 Złoto 2014-12-10 20:42:08 Otrzymałeś perły (ilość: 9558). 9'558 Perły
    2014-12-10 20:42:08 Otrzymałeś 31797 pkt. elitarnych

Ostatnie edytowanie: 14 grudnia 2014
  17. Stara data tematu..a sam temat już wygasły..zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.