Nie działa mi rampa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jackaljacka, 29 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jackaljacka

Jackaljacka Mieszkaniec forum

Nie działa mi rampa niby mam poziomy ale nie idzie tego włączyć ani przełączyć proszę o szybą naprawe

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Czy masz włączoną rampę na wybranej przez Ciebie prekonfiguracji?
    Czy po wejściu w zakładkę kasztele na mapie morza masz aktywną rampę w slocie Kasztelu dziobowego?
    Czy przeciągnąłeś rampę z zakładki moduł do kasztelu tak jak to jest wskazane na screenie poniżej?
    przeciagaj.png

3. Jackaljacka

Jackaljacka Mieszkaniec forum

Tak już działa kilka razy przesuwałem aż zadziałało. Dziękuję. Bardzo fajny pomysł. Jak to już będzie sprawnie działać to powinno się świetnie grać.

4. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

MOD_Tesla mozesz wyjasnic dlaczego nowa rampa na poziomie 8 (2.61)jest duzo wolniejsza od starej na poziomie 7 (2.49)???
    i kiedy ten blad naprwia ????

no chyba ze chcesz powiedziec za to nie blad tylko aktualizacja majaca na celu oskubania graczy z 460 k perel za cos co jest gorsze od tego co bylo ??

bo jak tak to niech mi zamontuja te stare kasztele

5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Kasztele w obecnej formie były testowane dwukrotnie na serwerze otwartej bety i podczas tych testów mogłeś zgłaszać swoje zastrzeżenia, co do formy nowych kaszteli. Ich bonusy nie zmieniły się od czasu testów na becie.
    Obecny czas ładowania armat w module rampa dla kul nie jest błędem.
    Spadek czasu ładowania został ujednolicony dla każdego poziomu tego modułu. Wcześniej miałeś różne spadki od 0.1s do 0.5s, teraz na każdym poziomie jest 0.2s.

6. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

hymm czemu zakladasz ze nie zglaszalem zastrzezen do tego ze rampa jest wolniejsza ??

z twojej wypowiedzi wynika ze bp kolejny raz postanowilo wyrolowac graczy i zmniejszyc jakis wspolczynnik tak jak to robilo wielokrotnie z wymyslonym dla tego celu niby bledem naliczania salwy

7. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

miałem rampę 7/7 a mam 4/8 dlaczego ?

8. Daniellox91

Daniellox91 Czeladnik forum

mam tez rozumiec ze dni kaszteli juz na stale znikly z gry? dodatkowo czemu posiadam rampe 4/6 podczas gdy mialem ja 6/7?

9. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

1. Przesadzony wniosek. Nie mamy info o dniach kaszteli.
    2. W zamian otrzymałeś rekompensatę w perłat taką jakbyś kupował kasztele bez zniżki. Degradacja rampy do 4 poziomu i rekompensata dotyczy wszystkich graczy.

Rampa wszystkim graczom została obniżona w związku z przebalansowaniem kaszteli. W zamian została wypłacona rekompensata - perły. Możesz ponownie zakupić rampę.

Zdarzały się w przeszłości błędy które gracze polubili (m. in. zawyżona salwa it.) ale naprawa błędu nie jest czymś złym.
    W przypadku dzisiejszej aktualizacji - szkoda że czujesz się wyrolowany. Zmiany zbalansowania nowych kaszteli były jednak potrzebne.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 sierpnia 2017
  10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Odpowiedzi w tym temacie zostały udzielone.
    Temat dotyczący problemów z "rampą" i innymi kasztelami istnieje już, wystarczy kliknąć [klik] i w tym wątku prowadzić dyskusję oraz zadawać pytania.
    Tutaj zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.