Nie dzialajacy czat

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۜWILK®, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ๖ۣۜWILK®

๖ۣۜWILK® Czeladnik forum

witam od 5 dni nie dziala mi czat probowalem wszystkiego resetowalem router czyscilem przegladarke resetowalem okno czatu pisalem do pomocy technicznej zrobilem wszystko jak mi kazali i nic nie daje to pisze mi System Authorization failed!

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, czy sprawdzałeś czy ten problem występuje u ciebie na kilku różnych przeglądarkach internetowych, czy tylko na 1?

3. ๖ۣۜWILK®

๖ۣۜWILK® Czeladnik forum

na wszystkich wczesniej czat mialem teraz nie mam problem wystepuje u mnie od 6 dni i nie mam czatu nie wiem co mam robic

czyscilem komputer cc clinerem skanowalem antywirusem czyscilem rejestr usunolem ciasteczka i historie przegladania resetowalem powturnie ruter i nic to nie daje czatu nie mam Authorization failed pisze i nie mam pojecia co robic dalej do pomocy technicznej pisalem to kazali ruter zresetowac i cookies wyczyscic ale to nic nie daje

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 grudnia 2017
  4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Nie piszę proszę posta pod postem, używaj opcji edytuj.
    A sprawdzałeś czy masz aktualnego Flash Playera? Może z nim jest problem.

5. ๖ۣۜWILK®

๖ۣۜWILK® Czeladnik forum

mam flash playera aktywnego w przeciwnym razie nie mogl bym grac

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

A samego Flash Playera czyściłeś z pamięci podręcznej?

7. ๖ۣۜWILK®

๖ۣۜWILK® Czeladnik forum

tak czyscilem
    wlaczalem gre na innym komputerze i tam tez nie mam czatu na 2 roznych komputerach nie mam czatu wiec to nie wina sprzetu

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Napisz jeszcze raz do PT w tej sprawie, oraz załącz link do tematu z forum.

9. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, gracz odesłany do PT. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.