Nie ma Santa Lucia

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adax75, 13 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adax75

adax75 Mistrz forum

Pływam już prawie 4h i nie spotkałem Santa Lucia .O co chodzi , czy tylko ja tak mam ?

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

3. adax75

adax75 Mistrz forum

Dziwne ja od 5h nie moge spotkać a to nie jest jakiś rarytas pełno tego było.A Ty o 7.26 już wiedziałeś , że spotkasz o 8.26 :p

4. Errew

Errew Hrabia forum

ja tak samo kiribati tez niema santy dopiero przedchwila znalazlem na 12.2 na reszcie map nie widze albo nie bylem

5. POZIOMKA[M00]

POZIOMKA[M00] Czeladnik forum

A na 19/1 Notosów też nie ma.

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

To zapewne przez ostatni blad z admiralami naprawili i tym samym poznikaly boty z ktorych ow admiraly wyskakiwaly... Cos przekombinowali zapewne

7. POZIOMKA[M00]

to pytanie jak zrobić testa na 20???? Brakuje tylko notosow ;P

8. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Czary mary naszego forum odnośnie godziny;p

A co do npc są one ale nie na każdej mapie gdzie powinny występować. Taki błąd po patchu:D

:p

POZIOMKA[M00] lubi to.
  9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Błąd został już jakiś czas temu zgłoszony.

10. Errew

Errew Hrabia forum

santy widzialem ale z nich admiraly jakos nie wyskakuja chyba ze 100 ich ubilem i lipa

11. CaptainSzabi

CaptainSzabi Czeladnik forum

kiribati ktoś widział, czy nie ma na żadnej mapie?

12. Spokojnie ten blad rowniez zgloszony:)

13. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Dział płatności w pół godziny od pojawienia się problemu naprawiają a tu trzeba czekać i czekać aż naprawią lucie :/ Ehhh ten bp żałosny jak zawsze :/

14. POZIOMKA[M00]

Dział płatności nie ma aż tak złożonego skryptu jak gra . Dużo łatwiej jest włączyć sprzedaż przedmiotów niż zmienić skrypt zależny od wielu czynników. ;)

15. *Łupacz_Czaszek*DG*

*Łupacz_Czaszek*DG* Okazjonalny autor

wyskakuja tylko jest szansa że jak ubijesz santy na 12/2 może admirał Ci wyskaczyć z niej na 12/1 miałam taki przypadek a na 12/1 żadnej santy nie widziałam

Errew lubi to.
  16. Errew

Errew Hrabia forum

heh no fakt teraz wiem dlaczego jak ubilem caliko admiral na innej mapie wyskoczyl ja teleporta tam a tam zadnego wroga calico sam sobie luzem plywal :/ dzieki za info

17. -*Meduza*-

-*Meduza*- Forumowy żółtodziób

A gdzie notosy! kiedy je oddadza ? jestem w trakcie testu na 20 i niemoge skończyc:mad:

18. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

dokładnie tak jest z tymi admirałami uwala sie bota w tym samym czasie admirał wyskakuje lecz na innej mapie czasami można znaleźć jak sobie solo lata :)

19. ***Paaulinka17***

***Paaulinka17*** Forumowy żółtodziób

Witam . Robie od wczoraj test pirata na 12 lvl. Wszystko mam zaliczone oprocz 25 statkow Santa Lucia . Nigdzie nie moge ich znalezc . Czas mi sie konczy w robieniu testu ... Chyba lekkie przegiecie ... Prosze o pomoc , poniewaz jesli nie zalicze testu przez jakis blad to lekko sie zdenerwuje. Za duzo amunicji i czasu stracilam na pozostale boty i potwory do testu.

20. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

z tego co wiem to santy sa tylko na 12/2 :( czyli nie masz możliwości ich ubić z tego co wiem na inne poziomy tez brakuje botów

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.