Nie ma Santa Lucia

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adax75, 13 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Się spinacie, dajcie im trochę czasu ponieważ kod gry jest skomplikowany a do naprawienia błędu trzeba najpierw w kodzie gry takową linie znaleźć z błędem.

2. adax75

adax75 Mistrz forum

Misiu jasiu , nie dziwie się że się spinają skoro tracili nie tylko czas ale ammo i harpuny na test a nie mogą go skończyć a nie jest to pewnie test na 2 lvl.

3. ***Paaulinka17***

***Paaulinka17*** Forumowy żółtodziób

Jestem ciekawa kiedy problem zostanie rozwiazany... Bo nie odpuszcze tego tematu, nie po to siedzialami robilam wszystkie zadanie pod test a nie moge go ukonczyc z powodu problemow technicznych!!!!! W sumie problemy techniczne mnie jako gracza nie powinny interesowac...

Bede sie spinac bo stracilam na test przeszlo 4 godziny... i od cholery amunicji i harpunow...

Post pod postem. Proszę używać opcji "edytuj", która znajduję się pod postem.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 czerwca 2015
  4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Nie ma co sie złościć, to nie przyspieszy naprawy błędu, tak samo nikt z polskiej ekipy tez tego nie przyspieszy. Najwsczesniej poprawy błędów mozna sie spodziewac dopiero jutro, ale to tez nie na 100%.

MOD_Nathaniel lubi to.
  5. ***Paaulinka17***

Ja rozumiem ze nie ma czasem sie na cos wplywu i zlosc nie przyspieszy . Jedynie zastanawia mnie fakt co z moja na marne wystrzelana amunicja i harpunami?

6. CaptainSzabi

CaptainSzabi Czeladnik forum

po BP to ja bym się niczego nie spodziewał, dla nich liczy się tylko kasa, a to że jakiś gracz stracił kulki i harpuny mają głęboko gdzieś

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Nie przyznaja pojedynczych rekompensat wyloguj sie z gry calkowicie wtedy czas nie leci zaloguj sie jak naprawia i dokoncz test

8. Niestety ale naprawa błędów jest taka od dawna. Czasem BP daje jakieś bonusy za długi czas oczekiwania na naprawę błędu jednak nie ma co się na to nastawiać - więle razy było tak że przez błędy tracił gracz bez żadnych konsekwencji dla BP.

9. ***Paaulinka17***

Wszystko ladnie pieknie z tymi bonusami dla graczy ale co z osobami ktore idywidualnie zostaly poszkodowane ? Ja np jestem w trakcie testu i nie moge go ukonczyc bo... problemy techniczne ... Wiec jako gracz powinnam miec zaliczony test albo zmiane botow do zaliczenia testuskoro nie moge go w tej chwili do chwili blizej nie znanej ukonczyc. Bo nie moge zaczac robienia nowych misji bo jestesm w trakcie testu a przerwanie go sprawi ze bede musiala zaczynac od nowa z saldem poczatkowym...A malo tego w tescie czas nadal leci i oczywiscie jak czas minie a ja nadal nie bede miala spelnionych wszystkich warunkow ukonczenia testu to rzecz jasna nie zostanie on zaliczony. Tak wiec jestem poszkodowana podwojnie , po pierwsye straty amunicji i harpunow jak rowniez zostalam pozbawiona mozliwosci wykonywania dalszych misji co skutkuje rowniez niemozliwoscia awansowania w hierarchii graczy. Tym samym mozna by pomyslec o jakiejs rekompensacie dla graczy ktorzy podobnie jak ja rozpoczeli test bez mozliwosci ukonczenia go nie ze swojej winy.

10. Nie liczylbym na jakies rekompensaty bo takich graczy jak ty nie ma w masowych ilosciach :( Jesli tak bardzo Ci to przeszkadza mozesz napisac do supportu w tej sprawie moze cos doradza?:)

11. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Wylogowac sie z gry do czasu naprawy bledu wtedy czas nie leci i mozna pozniej dokonczyc ...

12. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Raczej takiej rekompensaty dla wszystkich tych graczy nie będzie, bo to pewnie problem dosłownie kilku osób. W tym nikt z nas na forum nie jest w stanie Ci pomóc. Proponuję jednak indywidualnie napisać do supportu z prośbą/pytaniem co dalej z tym testem. Być może zostanie Ci zaproponowane jakieś rozwiązanie :)

Pozdrawiam!

13. ***Paaulinka17***

Gdzie znajde kontakt do supportu ?

14. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Na stronie głównej gry (albo którejkolwiek jej podstronie) u samego dołu w stopce, "pomoc techniczna".

15. Tak wiem ze jest taka mozliwosc..ale nie proponuje tego bo bedzie znow ze.."to jak sie wyloguje to marunje czas na zbieraniu perelek czy to z blystek czy to z map szturmowych".. w tej sprawie poki bledu nie naprawia raczej niedogodzisz;/

16. -»MAGNUM«-

-»MAGNUM«- Forumowy żółtodziób

sinclerow tez nie ma i nie ma jak admirala wyprodukowac

17. Boty które przestały pojawić sie po aktualizacji ponownie pływają po morzu :)
    Tak więc temat zamykam.

SMOD_*Angua* lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.