Nie mogę się zalogować

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 23 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam przed restartem wylogowałem się z gry a po restarcie już nie mogę się zalogować mapa morza buforuję do 20% i STOP

Dzis o godzinie 15:15 zostałem zatopiony i jest teraz godz.16:00 i dalej nie mogę grac po topce :mad: dnia 23.03.2014r.

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2014
  2. Były chwilowe problemy z serwerem int1, przeloguj całkowicie konto i będziesz mógł się ponownie zalogować.

3. Myślę, że problemu już nie ma?

4. Hi_Everybody

Hi_Everybody Forumowy żółtodziób

Ja na moje konto wgl nie moge sie zalogowac bo laduje sie w nieskonczonosc strona glowna o mapie moge pomarzyc. Problemy z wchodzeniem na mape zaczely sie na int1 ok. 2-3 rano naszego czasu ale wszystkie problemy powoli padaja (moze host stoi na Majdanie?)

5. No niestety, ale w dalszym ciągu występują problemy. :(

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Idz na rower, ladna pogoda ja skorzystalem, polecam :p

7. W moim przypadku rower nie pomoże, mam samą ramę. :D

8. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Improwizuj, hehe :p

9. Możesz już się zalogować? :)

10. tego_tamtego[Ł©K]

tego_tamtego[Ł©K] Forumowy żółtodziób

cały dzień tak mam
    Co jest z tym logowaniem do 25% dochodzi czasem 20 i nie da sie wejść ;/

11. Ŀùčĸŷ¤Șŧ®îĸëº[ZŁY]

Ŀùčĸŷ¤Șŧ®îĸëº[ZŁY] Forumowy żółtodziób

Ja mam inny problem. Zalogować się mogę ale zaraz po zalogowaniu na mapę występuje 30sek. odliczanie do logout`u. Co jest grane? Dodam że czyszczenie danych przeglądarki (ciastek itd.) nie pomaga.

12. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Jarek ja już po spacerku etc. co dalej taka kicha na morzu ? Wieczór się zbliża można by popykać troszku :)

13. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Szkoda slow i nerwow, caly czas bledy, bledy. Juz mam zawsze przygotowany dzban wzmocnionej meliski :p

14. Już pół godziny próbuje się zalogować. Odpuszczam póki co, faktycznie szkoda nerwów .. :mad:

15. ~SITUATION~

~SITUATION~ Forumowy żółtodziób

Nie wiem jak wam ale mi pomaga wyczyszczenie przeglądarki, ale to jest tylko rozwiązanie na chwile, bo gdy mnie zatopią trzeba znowu czyścić dane przeglądarki :D

16. Próbowałem. :rolleyes:

17. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Mi pomaga wyczyszczenie monitora i jak jest czarny to wszystko jest prawie super. Kombinowalem roznie ale zlotego srodka nie znalazlem :p

†Naznaczona† lubi to.
  18. Dobry-Wilkolak_GK

Dobry-Wilkolak_GK Forumowy żółtodziób

serdeczna prosba do informatykow firmy BP aby nie pracowala nad tymi bledami w pocie czola bo coraz wiecej bledow robia.... od 30 min sie nie moge zalogowac

19. Nie jesteś sam. :)

20. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

A na innych serwerach to samo czy tylko PL2 ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.