Nie mogę się zalogować

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 23 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie tylko, PL1 też. Mi pomogło wylogowanie się z gry na 10 min ze strony głównej i mapy morza - pomogło weszła mapa normalnie, pozdrawiam.

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zapewne wszedzie, tylko na mocniejszych serwerach jest pewnie to mniej uciazliwe :p

3. GiηGer™

GiηGer™ Młodszy ekspert

nadal nie moge sie zalogowac, by to...

4. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam serdecznie ja widzę ze nie mogę uczestniczyć w Evencie ponieważ cały czas mam log out po za topieniu i trzeba czekać w tedy i to nie tylko ja 30 min ponad

5. Sergigs

Sergigs Czeladnik forum

jak sie zalogujesz klikaj caly czas przerwij logout mi po 10 minutach przerwalo :p

6. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Jarek ponieważ jestes starym wyjadaczem zapraszam na TS pogadać :)

7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Tylko nie stary, hehe, dzisiaj swietuje wiec niewiem czy dam rade, :p

8. korszak

korszak Forumowy żółtodziób

nie moge sie zalogowac, mam ten sam problem co wszyscy... zrobicie cos w koncu??

9. *Bogdan*

*Bogdan* Młodszy ekspert

Nie zrobią z tym nic, ponieważ jest to celowe zagranie. Gracze narzekali na lagi, dlatego BP postanowiło poprawić "jakość" grania i wprowadziła ograniczenia ilości graczy na serwerze. Jeżeli graczy jest zbyt dużo, serwer wylogowuje ich. Przy logowaniu również czekamy w kolejce, aż jakiś gracz się wyloguje lub zostanie zatopiony i zrobi się miejsce. Wątpię by BP zainwestowało w lepsze serwery, więc nie łudźmy się że coś się w tej kwestii poprawi.

10. Jakie ograniczenia niby?

11. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Bogdan pieknie to ujeles, hehe :p

12. Niektórzy piszą tak jakby to było ich życie:) A to jest tylko gra :D

13. bzyk0223

bzyk0223 Okazjonalny autor

co za dziadostwo robia ewent a ludzie sie nie moga zalogowac na mape zagrywka typowa dla BIGPOINTA widze ze coraz bardziej maja gdzies graczy

14. Opisane problemy już nie powinny występować. Temat uważam za zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.