Nie mogę się zalogować

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika »σяρ|Dσkeя, 6 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ssfight

ssfight Czeladnik forum

Nie ma róznicy i tak i tak nie ma żadnego dostepu próba logowania od tygodnia biała strona ani do strony głównej ani do forum nie ma dostępu, wieloletnie konta wyparowały, 0 informacji totalna żenada

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Żadne konta nie wyparowały. Wszystkie były sprawdzone. Jakie chcesz Jeszce informacje? Przyczyna problemu została podana, czas naprawy? Nikt go nie zna więc nikt takiej informacji nie poda.

3. ssfight

ssfight Czeladnik forum

Nie ma dostępu nie ma kont czas naprawy nie wiadomo tydzień miną i nic nie wiadomo normalnie jaka gra taka obsługa sami fachowcy

Ostatnie edytowanie: 11 sierpnia 2020
    Kpt-Genek™* lubi to.
  4. ssfight

ssfight Czeladnik forum

Jak nie działało tak nie dział kolejny dzień 8, patch day o 9, 12 i nadal biała strona logowania żenada nie gra

5. Hefajstos666

Hefajstos666 Forumowy żółtodziób

Ja gram już na serwerze amerykańskim i powiem wam że wszystko pieknie chodzi tylko niestety muszę wszystko od nowa zaczynać :/ Lagów nie ma i nie wydam już ani jednego PLN na tą grę. I jeszcze języka podszlifuje. Cm może pomyślą żeby można było przenosić konta na inne serwery :) to pomyślę nad tymi PLNAmi :)

6. 1mariomario1

1mariomario1 Czeladnik forum

A miało wszystko zadziałać. Zepsuli jedną aktualizacją a naprawiają tygodniami.

7. ssfight

ssfight Czeladnik forum

Sami najlepsi fachowcy jedno zrobią 10 ..., zepsują żenada nie gra kupisz coś zdobędziesz coś to okradną brak dostępu i wszystko spadnie kpina nie gra

8. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

CM nie ma takiej mocy, ani SCM ani BA - to jedno, drugie: przeniesienie konta na inny serwer jest niemozliwe.

9. Badziewie-Jabolek

Badziewie-Jabolek Forumowy żółtodziób

Skoro nie można przenieść konta na inne serwery, to znaczy że nasze konta zakłada przez wp.pl wyparowały i już nie wrócą :(

10. seafight2014

seafight2014 Forumowy żółtodziób

Achilles®»»»»»» WITAM CHCIAŁEM JESZCZE ZGŁOSIĆ ZE JEŚLI CHODZI O KLIENTA ZAINSTALOWAŁEM GO PONOWNIE DZISIAJ I MÓJ BRAT NORMALNIE LOGUJE SIĘ PRZEZ KLIENTA I MORZE GRAĆ A JA PRZEZ KLIENTA NIE MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ WYSKAKUJE BIAŁA STRONA NA PRZEGLĄDARCE CHROME I KLIENCIE DLA MNIE WIEC NIE WIEM O CO TU CHODZI PANOWIE.

11. BA_margarites

Wróca, wróca. Juz zakladam buty i lece pytac u zrodla co tam jak tam.

12. Kpt-Genek™*

Kpt-Genek™* Czeladnik forum

Nie dziwcie się że ludki do was maja pretensje , jesteście pracownikami wiec musicie się z tym liczyć ! A to że błędu nie naprawili to tylko świadczy o tym że na naszym serwerze wszystko jest i zawsze było do d.... Jak kolega napisał i z resztą sam sprawdziłem 8 serwerów różnych i nigdzie nie ma takich lagów itp. To tylko świadczy o tym ze nasz serwer maja w poważaniu, mam pytanko ? Czy ten błąd jest tylko na naszym serwerze ? Czy też na innych ?

13. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Gdybyś czytał uważniej nasze wpisy byś wiedział iż problem dotyczy wszystkich serwerów.

14. Kpt-Genek™*

A to się okaże ? sam wpompowałem dużo kasy w konto i bym się zdenerwował!!! Ale z doświadczenia wiem ze z BP jest wszystko możliwe ! Kiedyś wygrałem 1000 euro JP i tylko dla tego że miałem zapisaną informacje i screena o zajeciu 1 miejsca w JP i Wygranej 1000 euro to je otrzymałem co prawda po 3 miesiącach walki, bo z pomocy technicznej i inne osób z BP, które twierdziły że nie jestem zwycięzcą i nie mogą mnie poinformować kto nim jest ? ( dodam ze na innych serwerach ludzie którzy wygrali dostali kase w ciagu 14 dni ) twierdząc że nie wygrałem i ignorując mnie itp... Wiec zdaje sobie sprawę że tu się może wszystko zdarzyć ! Dlatego zapisuje sobie wszystkie płatności na dysku i inne informację związane z grą :) Ale jestem dobrej nadziei.
    Pozdrawiam :p

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2020
  15. Kpt-Genek™*

Witaj, bez urazy czytam wybiórczo ponieważ ta gra nie jest moim całym życiem i mam inne ważniejsze sprawy ! wchodzę tu dla relaksu !
    Pozdrawiam
    Wasz Kpt-Genek™* :)

BA_PP187 lubi to.
  16. Piotr19761

Piotr19761 Czeladnik forum

za taką przerwę nie z naszej winy proponuję 100 zgub na 5 lvl hehe

17. Piotr19761

RESET I NIC

18. BA_margarites

Nie mam umowy o prace z BP, nie jestem ich pracownikiem. Zawodowo zajmuje sie czyms innym. Tutaj dzialam sobie, bo takie mam hobby;)

19. Piotr19761

TO LEPIEJ ZBIERAJ ZNACZKI

20. BA_margarites

1. wylacz caps
    2. pozwol, ze o moim hobby bede sama decydowac

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.