nie moge wysłać ticketa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *GeSto*, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *GeSto*

*GeSto* Forumowy żółtodziób

witam

od rana probuje wysłac zgłoszenie do supportu i nawet na mailu nie pisze ze dostali ode mnie jakies zzgłoszenie

2. A w czym problem?
    Musisz podać właściwy powód zgłoszenia (z listy rozwijanej na górze gdy piszesz).
    Opisz dokładnie problem, przepisz cyfry na koniec i możesz wysyłać.
    Czasem na poczcie dostaję że list nie dotarł do adresata, ale potem już mam normalną odpowiedź o przyjęciu zgłoszenia.
    A może spróbuj z innego maila jak nie dociera?

3. *GeSto*

zz innego maila tez nic

Ostatnie edytowanie: 15 października 2014
  4. A w ogóle udało się wysłać i nie dostałeś potwierdzenia czy nie możesz wcale wysłać?

5. *GeSto*

wysłac wysłałem opisałem moj problem zrobiłem jak nalezy potem patrze na maila czy dostałem potwierdzenie ze dostali te zgłoszenie i nic .

6. Może gdzieś się zawieruszyło :) Spróbuj jeszcze raz.
    Właściwie próbuj do skutku :)
    W końcu powinno trafić.

7. *GeSto*

zalogowałem sie na telefonie i z tamtad wysłałem ticketa i zadziałało takze dziuekuje sliczeni temat mozna zamknac

8. Nie ma za co :)
    Na życzenie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.