Nieaktualna wersja klienta...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ŦДЌΣŞĦЇ, 16 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ŦДЌΣŞĦЇ

ŦДЌΣŞĦЇ Czeladnik forum

Kiedy otwieram mape wyskakuje mi informacja że mam nieaktualną wersje klienta i muszę opróżnić pamięć podręczną i zrestartować przeglądarkę..
    robiłem tak z 30 razy i ciągle to samo...

Smod_Lilith

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 kwietnia 2014
  2. DARKPIRATE-PL

DARKPIRATE-PL Czeladnik forum

Twoja wersja klienta jest niestety nieaktualna.
    Proszę opróżnić pamięć podręczną i zrestartować przeglądarkę.
    Wiadomo - Ewent

3. ._Imperator_.

._Imperator_. Forumowy żółtodziób

no ale co z tego wynika? Że mamy po Evencie? Prosze mi napisać bo nie wiem czy mam czekać na coś czy poprostu wyłaczyc laptop?. Zaznacze ze po 3 godzinach nadal nie moge wejsc na mape morza ;)

4. Szczepki

Szczepki Forumowy żółtodziób

Toooo są jakieś żarty !!! Mam to samoo . ..

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Problemy z wejściem na mapkę są zgłoszone.
    Spróbujcie zaktualizować flasha do najnowszej wersji i przeczyśćcie ciasteczka i pamięć podręczną kilka razy.

ŦДЌΣŞĦЇ nie używaj proszę koloru czerwonego. Zabronione jest używanie koloru czerwonego i jego odcieni (posty, podpisy), ponieważ jest on zarezerwowany dla ekipy.

Podobnych tematów na forum jest kilka, tak więc ten temat zamykam i zapraszam tutaj --> Prosze o pomoc z mapa morza

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.