nieaktywna ikona ataku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Roman_Reigns, 17 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roman_Reigns

Roman_Reigns Czeladnik forum

Co się dzieje że po ubiciu jednego bota , kolejnego nie można zaatakować bo dopiero po odświeżeniu mapy atak zaczyna być aktywny ? Tylko u mnie tak jest czy też tak macie ? Jak to naprawić?

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

U mnie się raczej tak nie robi. Ale z kolei mam podobny problem odnośnie botów bo jak utopie jakiegoś to nie znika ale złoto dopisze.

3. Jokeros

Jokeros Zaawansowany

juz naprawili : wbijcie na bete event sie zaczoł :D statki fajnie wygladaja :D i krakenowa na placu :D w sklepie urodzimowym

4. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

A u mnie sklep urodzinowy nie działa i statku z perły też nie moge kupić :( ale event fajny :) a jaki masz nick?

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Co do braku możliwości atakowania jest błąd - został zgłoszony, trzeba czekać aż naprawią. Od siebie mogę polecić wycofanie talentów z zasięgu wtedy wszystko działa względnie poprawnie. Do jutra do 12 mamy dni talentów więc wycofanie jest za darmo. Mam nadzieję, że uda im się rozwiązać ten problem jeszcze dziś bo to jest jakaś paranoja ...

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd z atakiem został naprawiony. Temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.