Nieaktywni Gracze, Dlaczego ? Można temu Zapobiec ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PL_Scooby_PL, 7 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PL_Scooby_PL

PL_Scooby_PL Czeladnik forum

Witam,
    Otóż gram już od paru ładnych godzin i mogę stwierdzić że gra spadła na popularności. 3 lata temu jak zaczynałem grać to było naprawdę muuuultum... ludzi, a teraz jest ich niezmierna części. Tworzę ten temat po to by każdy z was mógłby napisać swoją "wizję" przyszłości dla seafight oraz co możemy zrobić żeby temu zapobiec.
    Kiedyś widziałem reklamy w telewizji promujące Seafight, ale to było dawno temu. Po reklamach można było wywnioskować że liczba rejestracji i liczba grających na serwerach nagle się większyła. Dobrą opcją byłaby reklama telewizyjna oraz internetowa promująca np. ZIMOWE ŚWIĘTO W SEAFIGHT !
    To jest moje zdanie, a jakie jest Wasze ?
    Pozdrawiam,

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Krótko i na temat. GRACZY NIE PRZYBĘDZIE , dlaczego ? Znajomy wrócił do gry i żeby być w miarę dobry w pierwszym tygodniu wywalił 3 tysiące złoty. Teraz nowy kajak , nie ma szans dorównać , tylko gruba kasa - to nie zachęci nikogo. A podejrzewam że firma to zauważyła już dawno , tylko sama nie wie jak wyjść z tego dna. Pozdrawiam ;)

3. PL_Scooby_PL

PL_Scooby_PL Czeladnik forum

Moim zdaniem powinni wrócić do tej samej formy jaka była 3 lata temu. Liczyły się wtedy chęci i zabawa z gry.
    Pozdrawiam,

4. GoHa^^.

GoHa^^. Forumowy żółtodziób

Jedynym chyba wyjściem dla BP byłoby zrobić takie eventy, żeby się one opłacały, tak jak kiedyś Magellany. Wiadomo, że firma też chce mieć z tego zysk. Ja gram już 6 lat z przerwami. Zarzekałam się, że nie wrócę i co? :p I wróciłam i duży plus dla BP za możliwość naprawy za złoto. :) Już się zastanawiałam skąd na premkę skombinuję , a tu o.

5. Czesiek_Legolas

Czesiek_Legolas Okazjonalny autor

Moim zdaniem BP "obudziło" się. Ten event zimowy jest naprawde bardzo ale to bardzo przemyślany ze strony BP chodź nie jest taki co 3 lata temu ale bardzo wielki + dla firmy :)
    Jeszcze z 3 takie eventy i gracze wrócą :D

6. ♠MίSίΣK♠

♠MίSίΣK♠ Czeladnik forum

Jeszcze jakby BP zainwestowało troszkę czasu w lagi na mapie morza i je chociaż częściowo zminimalizowało to by był naprawde sukces:)
    Miło się wspomina czasy jak na mapie morza było czerwono i trwała wojenka:p teraz jest to niemożliwe niestety:(

7. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Gra ma nadal mase bledow a to odstrasza graczy , wyskakiwanie po topce na mape i zatrzymywanie sie 10 do 15 sek wprowadza w szal , szaman kl3 nie dopisywany do konta a pewne czynnosci musimy robic po 2x , czego wiec chciec ,gracze ida na inne gry gdzie nie ma takich podstawowych bledow jak tu.

8. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

tej grze to juz moze tylko pomuc likwidacja dzialu platnosci a mianowicie armaty pergi i reszta potrzebnego wyposazenia za walute gry a nie za realna kase a to tez odstrasza potencjalnych graczy i tak zarabiaja kase na premkach i innych pakietach a maja kilkanascie serwerow a nie tylko pl i malo im jeszcze

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

czy ktoś chciałby coś jeszcze dodać do tego tematu?
    brak aktywności. Zamykam

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 lutego 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.