Niewolnicy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika velocilaptor, 6 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. velocilaptor

velocilaptor Czeladnik forum

Czy opłaca się kupować niewolników klasy 4 za 10tys pereł (200 sztuk) by mieć szybsze salwy? posiadam elite z 205 armatami elitarnymi 55f/armiralskie

2. ☆Ewelina☆ツ38

☆Ewelina☆ツ38 Zaawansowany

no jak chcesz bic 1 salwe a on 2 to nie kupuj :D

3. velocilaptor

tzn chodzi mi tutaj o to czy opłaca się ich kupować na pergaminy. bo mam jeszcze 50 do zrobienia zimowych do zrobienia i nie wiem czy ta inwestycja nie będzie bezsensowna. bo te 10tys pereł mógłbym dołożyć do czegoś innego by rozwinąć konto.

4. ™LEGION™

™LEGION™ Okazjonalny autor

licytuj na placu, wrzucaj mojo, mi by było szkoda wydac 10k pereł na smiesznych niewolnikow ;d

5. velocilaptor

a ilość niewolników na pokładzie nadal taka sama by mieć te 40% szybsze ładowanie dział tj. 200? :)

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tak 200.
    Niewolnicy zyja 14 dni, nawet jezeli wydasz na nich 10k perel to i tak przez te 14 dni perły z pergów Ci się zwrócą. Ale to prawda że lepiej licytowac bo wygrywasz po 50 szt., wrzucać mojo i a najwyżej dokupić potem brakujących niewolników do 200 :)

7. A ja zawsze kupuje równo 200. Wszyscy umierają w tym samym czasie i nie muszę doglądać czy czasem kilku nie brakuje albo po czasie zorientować się, że za wolno strzelam. ;)

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Jak dla mnie najlepszym sposobem na niewolników to zbieranie błyskotek:) 1000 do 1500 mojo i mamy komplecik niewolników. Ale to opcja nie dla wszystkich. Jeżeli nie posiada się podwajacza, full prędkości oraz talentów w agwe i nie ma się wiele czasu na grę to uzbieranie takiej ilości mojo może być niemożliwe. bez podwajacza też można uzbierać, wystarczy prędkość i talenty:)

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Zdecydowanie lepiej kupić tych niewolników. Jak nie chcesz pereł wydawać, to spróbuj wylicytować i trochę mojo wrzucić:)

10. Niewolnicy dają szybkość salwy :) na pergach zimowych odrobisz to w oka mgnieniu : ) aa zawsze szybszy koniec perga = rozpoczęciem kolejnego na perełki :)

MAJTEK™ lubi to.
  11. velocilaptor

ok w takim razie dziękuję za pomoc ;) temat można zamknąć bądź też usunąć :)

12. Zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.