Niezaliczony pergamin

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pogromca_oceanu_111, 25 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pogromca_oceanu_111

pogromca_oceanu_111 Forumowy żółtodziób

Witam dwukrotnie zrobiłem 20 falę koziorożca i mi jej nie zaliczyło, po zbiciu ostatniego bota nie wyrzuciło mnie na mapę ogólną tylko zostałem na pergaminie i nie dostałem żadnych nagród więc po odczekaniu kilkudziesięciu minut wyszedłem wciskając przycisk wyjścia. pisałem do suppotu ale mi napisali abym przedstawił wpisy z dziennika pokładowego - mam zrzuty ekranu ale nie wiem jak je przesłać do suppotu bo na kartę zgłoszeniową nie da się ich przeciągnąć - jeśli miał ktoś taki problem lub wie jak przesłać zrzuty ekranu do suppotu to proszę o podpowiedź z góry dziękuję

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, zrzuty ekranu, grafiki wysyłasz do pomocy technicznej ze swojego maila. Jak sam zauważyłeś nie da się tego zrobić z formularza kontaktowego na stronie gry.
    Po prostu w odpowiedzi na maila od pomocy technicznej z prośbą o wpisy z dziennika wyślij im w odpowiedzi w załączniku swoje screeny.

3. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedź udzielona, brak dalszej aktywności - rozumiem że problem został rozwiązany.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.