Nikt nie pomyślał

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jan, 30 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jan

Jan Forumowy żółtodziób

Ewent bardzo przyzwoity szczególnie dla najlepszych elit.
    Niestety jestem początkujący (grałem wcześniej więc znam grę bardzo dobrze)
    Jednak nowy statek od tego eventu 150 armat elitarnych, 5 talentów 1 kasztel garstka prochu, i kilka amuletów 200 tysięcy konfetti, trochę kluczy ewntowych kupione za euro. Nawet całkiem przyjemnie się gra udało się tym cudem ukończyć jeden raz wszystkie zadania. Po wpisaniu kodu pojawiły się 3 magiczne herby, 1 prastary herb, udało się też jeden zdobyć z Tezeusza ! ( to jest niesamowity sukces) okazało się że bez pomocnika nie można zakończyć mapy bonusowej bo ryba jest za szybka dla takiego stateczku więc podstawowa mapa 3 razy …
    i mam w końcu wymarzone 6 prastarych herbów ! Wow trzeba się pokusić o design (przybyło prędkości na 24 h kryształowy dar)

Startujemy ryba po godzinie zbita 40 k (oczywiście z konfetti salwa około 40k)
    Bierzemy się za Ladona i tu jest strasznie bo bije mnie po 8 k, ale czego nie robi się dla marzenia więc kolejna godzina i 10 milionów ma mniej a ja daję radę
    i nadchodzi tragedia ! Restart !

Tylko nikt nie pomyślał wcześniej że może zrobić jak z mapa bonusową podczas nieplanowanego restartu, aby w takiej sytuacji zaliczyć mapę i przyznać bonus !
    BP nie przydziela indywidualnych odszkodowań, ale też nikt nie przewidział takiej sytuacji (nie myślę żeby było to specjalne działanie) jednak działa to na niekorzyść BP
    żadnej ochoty do dalszej gry ….

ps. czy ktoś był by skłonny przetłumaczyć mi to ładnie na niemiecki nie będę musiał ponosić dodatkowych kosztów

http://zapodaj.net/32062ac7ef7c2.jpg.html

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2015
  2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Niestety grafika się nie wyświetla. Co do tej sytuacji to się z Tobą zgodzę, zobaczymy jaki będzie kolejny Event i na jakich zasadach. Dla słabego konta faktycznie jest to duży wyczyn jeżeli chodzi o tą mapę. Restarty były ponieważ nagrody zmieniali do tego wystąpiło kilka błędów, które trzeba było naprawić.

3. Jan

Jan Forumowy żółtodziób

4. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

No trochę przegieli z tym eve po 1 za dużo klepania po 2 rzadko się trafi skórka w moim przypadku bo mam tylko 1 tą najlepszą robię jeszcze na ostatnią chwilę te mapę może dziś się trafi skórka :)
    Udało się! trafiłem skórkę :D

5. ~~hugo1199~~

~~hugo1199~~ Forumowy żółtodziób

7 map same kryształy. Iść do monopola i sie jedynie upić...

Oczywiście nowi gracze zdobyli tyle na tym evencie że głowa mała :D

6. Jan

Jan Forumowy żółtodziób

Od suportu dowiedziałem się że restart jest ogłaszany i powinienem w tym czasie skończyć to co było zaczęte ! Jest to dla mnie odpowiedź co najmniej nieuprzejma ! (bo nie było takiej możliwości technicznej)
    Od dawna domyślałem się że często pomoc techniczna czy jak to zwać nie zna tej gry ! (albo już jest bardzo zmęczona tą pomocą)
    Osobiście uważam że nie jest to właściwie, odzwyczaiłem się od świata w którym mój problem, poniekąd za moje pieniądze jest olewany.

Proszę tylko mi się piszcie ze nie muszę płacić, bo mnie …... Seafight to produkt, jeśli mam ochotę to kupuję i płacę, bo ktoś chce to sprzedać ! Ale w zamian oczekuje dobrej uprzejmej obsługi, tak jak w restauracji, czy w hotelu.
    I tu jest problem tego nie potrafię zrozumieć, jakości obsługi suportu. Praktycznie za każdym razem czuję się źle traktowany, pewnie dlatego zerwania z grą !

Błędy są normalne każdemu się zdarzy, dla mnie najbardziej istotne jest jak jest rozwiązywany mój problem jeśli się wydarzy.
    Wiem nawet do czego porównać jakość obsługi.
    To tak jak gdybym kupił auto dobrej marki, niestety zimą wysiadło mi ogrzewanie, w serwisie pan z uśmiechem na twarzy mi mówi „to proszę na razie jeździć tylko w ciepłe dni”

Oczywiście nikt przy zdrowych zmysłach nie odważył by się na coś takiego, jednak BP dla mnie ma tą odwagę ….

Maacchhuu lubi to.
  7. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

nie tylko wedlug cb sa nie uprzejmi juz nie raz wysyłałem list do siedziby sf ze polska pomoc techniczna jest nie uprzejma nic to nie dalo ja bym ich wyrzucił z roboty odrazu moze by sie nauczyli odpowiadac kultularnie

8. adax75

adax75 Mistrz forum

Tak restart jest ogłaszany . Zaczynasz bić Keto i ogłaszają za pół godziny nastąpi restart , to powodzenia w skończeniu tego co zacząłeś w pół godziny .Dla mnie to powinno być tak : odpalam mapę morza i od razu widzę komunikat ,że np: o 13.00 będzie restart i wsio w temacie

9. Errew

Errew Hrabia forum

tak bylo info na mapie wyskoczylo 30 min rest .. a 10 min pozniej mod daje info ze za godzine jak juz zegar tykal.... to co on sie spoznil czy sam nie wiedzial? pamietam ta sytuacje i wspolczuje tym osoba ktore zaczely legowisko... inna sprawa ze przy takiej ilosci kul potrzebnych do skonczenia legowiska niebylo bonusu PE tak jak to jest na zwyklych pergaminach lub chociaz cos mogli dac to legowisko wlasnie w postaci perga wtedy by nie bylko problemu

10. Po evencie..temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.