"Niszczejące się" armaty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wampir_Equinox, 28 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

Mam pytanie w tej kwestii lecz prosiłbym o wyrozumiałość ponieważ miałem długą przerwę od gry (całkowicie) i z tego powodu ominęło mnie sporo wydarzeń w grze jak i również zmian technicznych i modyfikacji. Dopiero niedawno wróciłem i powoli nadrabiam zaległości.

Jakiś czas temu w grze było coś takiego, że w miarę użytkowania jakość armat (i co za tym pewnie ataków) mogła spadać (przypadkiem natknąłem się na coś takiego ale nie pamiętam już gdzie to znalazłem). Czy takie coś już nie ma miejsca i mogę spokojnie zacząć używać "elitarne" armatki (mimo że nie zapełnię nimi wszystkich miejsc na armatki, a armatki "elitarne" kupuje się powoli) ??

Uprzejmie prosiłbym o jakieś informacje na ten temat (jeśli to możliwe)

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, obecnie armaty są niezniszczalne. Zatem nie zmieniają się ich żadne parametry, więc spokojnie możesz używać swoich armat elitarnych.

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź udzielona. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.