Normalne licytacje

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika asklocki3, 28 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy chcesz normalnych licytacji?

1. Tak

13 głos(ów)
    54,2%
  2. Nie

11 głos(ów)
    45,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asklocki3

asklocki3 Forumowy żółtodziób

Dlaczego gdy licytuję przedmiot i ktoś mnie przebije tracę całą sumę którą postawiłem?

O ile wiem normalne licytacje wyglądają zupełnie inaczej.

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

To jest normalna licytacja. To jest gra pvp i tak samo mozna odnieść się do placu targowego - jest to wersja agresywna.

3. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Ile razy postawilem coś w kasynie i nie wygralem to tracilem postawioną kwotę ;) jakby się nie traciło hazard nie miał by sensu:p

Ozone, BlackPearl§ oraz MOD_Nathaniel lubią to.
  4. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

Tak było jest i będzie ...To się nigdy nie zmieni, a swoją drogą jak myślisz ze postawisz nie pobierze ci zlota to potem wylicytujesz ??? nie żeby coś ale to tyczy sie też tych co maja po 200 mln zlota na pokładzie .. Prawda taka że i tak nic nie ugrasz .. NIE ZGADZAM SIĘ NA TAKIE ZMIANY PRZESTAŃCIE TAK BEZSENSU POKEMONIZOWAĆ SERWER TO NIC NIE DA :)

Pozdrawiam,

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 marca 2016
  5. Przypominam o kulturze i tonie wypowiedzi :)..bez zbędnego prowokowania czy ubliżania :)

6. Licytacja jest i będzie nieucziwa do kiedy nie zniknie z serwera zbugowane złoto :(

7. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Mylisz licytacje z "portalu zakupowego" ;). Tam przelicytowany nic nie traci ale to właśnie nie jest normalne licytowanie. W SF postawione złoto przepada jak w kasynie co już inni napisali.
    Ja może od innej strony.
    Jeśli grasz sam lub jesteś w bractwie które istnieje niedługo to nie masz szans na pokonanie miliarderów.I to wcale nie musi być kwestia złota bugowanego ( nie mnie to osądzać). Są bractwa istniejące od początku gry i siłą rzeczy dysponują ogromnymi ilościami złota.Po prostu nie jesteś w stanie samemu nazbierać takich ilości złota żeby z nimi wygrać.Zamiast więc poświęcać czas na nabijanie złota na licytacje zrób to samo zbierając perły.Szkoda czasu.
    Pozdrawiam

TRYTON, Alferr oraz SMOD_*Angua* lubią to.
  8. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Normalne licytacje są teraz ;) to co ty proponujesz to jakiś przetarg miałby być :cool:
    Ja tam lubie hazard:D wiec jestem za tym zeby zostało to co jest teraz :D

Ozone lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.