Nowa Aktualizacja

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pantzer, 13 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Chyba by się przydał wątek do rozmów o aktualizacji.Bo jak widać wątpliwości w niej jest bardzo dużo ,niedomówień jeszcze więcej, o błędach które nikt nie wie czy są błędami czy nie już nie wspomnę. Jak dla mnie to coś co dziś nam "dano" jest ze wszech miar tragiczne.
    Przykład:
    kto miał towarzysza z 20%unikiem dostał w zamian klejnot 11,25%. No jak dla mnie "dobra zmiana"
    na tle tego zmian 17% do harpunów na 15% wydaje się rzeczą do zaakceptowania:confused:Czyżby?
    kolejna kwestia:
    Pasza została zastąpiona trenerami :eek:
    tylko że paszę mógł kupić sobie każdy bez względu na lvl
    a trenera 2 i 3 lvl można co prawda wyciągnąć ze skrzynki ale ile na to pójdzie pereł na pewno więcej niż 1200 za pasze złotą
    lub
    i tu najciekawsze
    musisz mieć lvl 21 bo nie zdobędziesz w inny sposób koron które są walutą do zakupu trenera 2 i 3 lvl.
    od strony praktycznej zmiana :mad: "tragicznie tragiczna". Nie będę dodawał tu paru innych szczegółów bo one zapewne się pojawią od innych graczy.To na razie tylko początek.
    Jeśli miało być kolorowo i ciekawie to kolorowo może i jest ,reszty nie, nie przemilczę bo ta aktualizacja to jeden wielki chaos (przez grzeczność wymuszoną regulaminowo nie użyję innych określeń) Tak czy siak, skoro nikt tego nie robi ja zapraszam do dyskusji.
    Pozdrawiam:mad:

Cezary.1992 lubi to.
  2. zielonysmok

zielonysmok Czeladnik forum

Dlaczego nie posiadam trenera poziomu 3 skoro takiego otrzymałem, co wynika z dziennika pokładowego?

3. Duszek

Duszek Aktywny autor

ja mam taki błąd że jak pływam na towarzyszu Aquila to na mapie wcale nie jest to Aquila, tylko Pricklesnout :D zmieńcie ten błąd :D bo nie będę 2 raz przekładał klejnotów z jednego na drugi :D za 5 k pereł każdy :p

4. chicken90T

chicken90T Czeladnik forum

zielonysmok dostales zwrot perel za pasze...

5. zielonysmok

zielonysmok Czeladnik forum

przeczytaj raz jeszcze co napisałem:) wiem że dostałem zwrot za paszę. chodzi mi o trenerów których dostałem o czym świadczy dziennik pokładowy. trenerzy poziomu drugiego są a trzeciego brak...

6. ***SEPHIROTH***

***SEPHIROTH*** Okazjonalny autor

Kolejnym błędem jest to, że dostałem wcześniej trenera poziomu 3 i miałem go na ~3 dni. I fajnie. Tylko potem zebrałem na morzu ze skrzynki trenera tego samego rodzaju, tego samego poziomu tyle tylko, że na 2 dni. I teraz niespodzianka...trenerzy nie zwiększają pobytu na statku, ponieważ został mi teraz trener poziom 3 na okres ~2 dni. Innych mam na 6 dni, więc gdybym trafił na tego samego tylko krócej, to nie wydłużyłoby mi to pobytu trenera, a wręcz skróciło jego pobyt, więc przestałem zbierać skrzynki...

BA_Tefnut lubi to.
  7. zgłoszone

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 maja 2016
  8. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

wreszcie gra sie konczy

9. Panna-Anna

Panna-Anna Okazjonalny autor

a największym błędem tej gry jest pakiet kadłubów... już nawet BP nie kryje się z tym że liczy się tylko kasa. Co do aktualizacji - najlepsza sakwa zawiera kamyki max 10 poziomu, w dodatku 3... na jedno ulepszenie potrzeba cztery kamienie więc jedna sakwa to za mało. Jestem pod ogromnym wrażeniem geniuszu pracowników BP, zabrakło by mi wyobraźni żeby wymyślić tyle sposobów na wyciąganie kasy. Chyba czas się pożegnać 9 lat z tą jak że wspaniałą grą pozbawioną błędów wystarczy.. Nawet program 500+ to za mało żeby wydolić na koszty tej gry ;)

# PS. czy w skrzynkach nadal można trafić królewskie sakwy ? wydaje mi się że coś się zmieniło po wczorajszej aktualizacji

Ostatnie edytowanie: 13 maja 2016
  10. _dzidek*_

_dzidek*_ Okazjonalny autor

Można. :)

11. Od dawna brak aktywności.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.