Nowa mapa szturmowa !!!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Fexar92, 26 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jestescie za Nowa mapa szturmowa ?

1. Tak

80,6%
  2. Nie

17,9%
  3. Nie Wiem

1,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fexar92

Fexar92 Czeladnik forum

Witam wszystkich
    Plywajac po mapach dyskutowalem z nowymi graczami ktorzy nie maja mozliwosci rozwijania swoich kont na mapie slonecznej, gdyz sa ciagle topieni, moj pomysl jest taki aby dodac nowa mape szturmowa od 1-5 poziomu pirata, oczywiscie nagrody po wprowadzeniu owej mapy byly by o polowe mniejsze aby kazdy gracz tam mogl chodz troche wzmocnic swoje konto. Jesli pomysl jest chodz troche ciekawy zapraszam do rozmowy oraz wlasnych sugesti. Pozdrawiam

2. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Pomysł ciekawy , ale po pewnym czasie i na tej mapie szturmowej zapanowały by jakieś mini bractwa :)

3. Fexar92

Fexar92 Czeladnik forum

Mozna wprowadzic mape pve. Juz bylo tak raz na mapie slonecznej lecz gracze zaczeli slac do bp tickety o zmiane bo byl wielki placz.

4. Dobry pomysł ale miałoby to sens przejścia gdyby była ochrona gracza.. na tej mapie zero topienia i myślę że Nowi Piraci dorobili by się czegoś : )

5. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

ta mapa nie ma sensu bo jak ochrona będzie to wbije tam z 30 elit i nawet 30% bota nie ubijesz a ubędzie w tym czasie 40 botów

6. AnoreXsis

AnoreXsis Młodszy ekspert

dobry pomysł. jak najbardziej jestem za

7. †DoMаNeK.†

†DoMаNeK.† Młodszy ekspert

Pomysł ok jak najbardziej, ale do 30-50 mil PD :) bo 5 lv by nie wychodzili z niej a przy zdobyciu już tyle PD przeważnie konto ma się już w miarę dobre :)

MOD_Walker lubi to.
  8. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

to tak samo na sloncu zrobic :D 15 lvl 200mln pd i wypad na behe:D

9. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Twoja wypowiedz jest bez sensu/
    Czytaj ze zrozumieniem trochę/Ta mapa ma być dla słabszych graczy a po za tym grubasa biją ci co mają rabat a nowi gracze mało co kupują takie rzeczy więc można by dać tam grubasa np 2mln hp ileś tam pereł typu admirał i tyle.
    Bo jak widzę mapa słoneczna dla nich to strata pereł na medaliony.A na tej mapce by było PvE i każdy nie ma nic już do gadania i tyle.
    Pomysł jak najlepszy Jestem ZA. też miałem taki dać ale zbytnio czasu nie było. I jak najbardziej BP powinno im taką mape zrobić bo jak widać na słonku nie ubiją nic.BP powinno zrobić tą mapę i w kierunku coś dla nowych graczy :) Bo jak narazie BP myśli o tych graczach co zostali i płacą dalej za to co dają i tyle a nowi gracze na x1 tylko potworki mają i błyskotki.

Ale tylko i wyłącznie mapa by ta miała być PvE Bo znam graczy którzy mają konta praktycznie na full porobione do 5 lvl.Już kulku widziałem to tacy też by nie dali nić nabić więc tylko z PvE

Ostatnie edytowanie: 30 sierpnia 2014
  10. †DoMаNeK.†

†DoMаNeK.† Młodszy ekspert

Tzn słońce zrobić na te małe lv do 5, behe do 15 i nowa mapka na 20lv to by było git :D

11. *KubsonPL*

*KubsonPL* Okazjonalny autor

Pomysł ciekawy, lecz na niektórych serwerach nie widziałem nowego gracza od eonów

12. Fexar92

Fexar92 Czeladnik forum

Zastanawiam sie dlaczego by mialo tak byc ? Wiesz ze jesli tak mialo by zostac wprowadzone na tych mapach szturmowych nagroda musiala by byc ucinana o polowe ? Watpie ze chcialo by ci sie bic 750 tyś HP za 200-500 perel no chyba ze to dla ciebie oplacalne to zycze powodzenia. To ma byc nowa mapa dla nowych graczy , czy dla ciebie nowy gracz posiada 20 poziom aby wejsc na nowa mape szturmowa ?
    Najprosciej zrobic to tak jak pisalem wyzej z tym aby wprowadzic nowej mapie szturmowej PVE.

Jesli nagroda byla by o polowe mniejsza niz na slonku to nie wierze w to aby 5 lvl z fullem latal za 50 perel na takiej mapie , dla nowego gracza 50 perel to duzo a na takiej mapie moglby sobie nazbierac na ulepszenie swojego konta. Troszke by mu zajelo ale grosz do grosza :)

Ostatnie edytowanie: 3 września 2014
  13. кσяѕαяz

кσяѕαяz Czeladnik forum

No co do takiej mapki szturmowej do 5lvl to jest dobry pomysł. aby BP spełniło nasze życzenia co do seafight ...

14. AnoreXsis

AnoreXsis Młodszy ekspert

był kraken gdzie każdy mógł wbić i go skasowali z gry... Ciekawe dlaczego.
    ale pomyślcie ile bd bugów jak wprowadzą tą mapę szturmową :D

15. PoLaCzEK

PoLaCzEK Czeladnik forum

no wiesz to w ich interesie jest żeby bugów nie było :p a jak będą no to będą ;D

16. Nie tylko w ich interesie, ale w interesie Graczy którzy grają uczciwie od ponad 6 lat. Wielu odeszło nie dlatego że są nowości wprowadzane - bo tak jest w każdej grze, ale właśnie odeszli przez te wszystkie wspomagacze - programy etc. I dzięki temu chamstwo, cwaniactwo i oszustwo. Trzeba to tępić stanowczo i stanowczo się wypowiadać na forum a nie że to "ich sprawa"

Co do pomysłu to fajny, ale uważam że wystarczyłoby zaktualizować mapę słońca - próg PD itd, bo nie ma potrzeby robić czegoś od nowa, po za tym mocne elity chyba się dosyć nachapały tych pereł na tej mapie. Kiedyś chyba trzeba wyjść z tej mapy i zrobić ten lvl prawda?? Zacząć wreszcie prawdziwie walczyć, ile można klepać ciągle to samo - podziwiam co poniektórych bo ja bym nie miał tyle przyjemności i cierpliwości z klepania tych samych botów, pozdrawiam.

17. WARIATELLO_Pączek

WARIATELLO_Pączek Okazjonalny autor

Za mapą szturmową JESTEM JAK NAJBARDZIEJ NA TAK

Ograniczenia PD na mapę szturmową można dać, ale tylko na mapę do 5 poziomu pirata.. Dlaczego? Pozwólmy się każdemu rozwinąć i dać ograniczenie 10 mln pd żeby nie plywało full konto na mapie dla poziomu 5 i topila wszystkich !! Natomiast mapa do 15 poziomu i tu nie dawać ograniczenia lub dać bardzo dużo pd (oczywiście jestem na nie wole jak jest teraz) iż pewien gracz ma full admiralskich, a ja 55f i kto szybciej napije pd.. ??
    No właśnie on nabije szybciej i ubije mniej botów i mniej zrobi na koncie..
    Gdzie sprawiedliwość ???

18. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

10mln pd?tyle to nabijesz w 1-2 miesiace majac slabe konto

19. кσяѕαяz

кσяѕαяz Czeladnik forum

10 mln to za mało przynajmniej do 150 mln PD ograniczenie powinno być

20. Errew

Errew Hrabia forum

nowe mapy wam sie marza niech najpierw oddadza krakena...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.