Nowa propozycja De-buffów

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika marioMMz###, 13 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marioMMz###

marioMMz### Forumowy żółtodziób

Moja propozycja na nowego De-buffa dla graczy którzy używają niedozwolonego oprogramowania i nie są fair w stosunku do innych graczy:
    - czas trwania de-buffa to: symboliczny 1 dzień ( z minusami jak do tej pory)
    - - 80% PD (na stałe)
    - - 90% PE (na stałe)
    - - 10% PB (na stałe)

Chciałbym żeby ktoś z ekipy przekazał pomysł do BP

2. Teletubis245777

Teletubis245777 Młodszy ekspert

od map 33-50 to lata tyle automatow ze slepy by zauwazyl, a bp udaje ze nie widzi. Jesli uwazaja ze bociarze daja im wiecej kasy niz gracze nie zadowoleni z bociarzy to ich system biznesu. Za boty ja im 1 zł nie wplacam. Jak wywalą bociarzy, to zrobie przelew.

3. **PL-TYCHY**

**PL-TYCHY** Aktywny autor

Na TS więcej kont for sale jak graczy, automaty górą, automaty automaty automaty

pucek782 lubi to.
  4. ostatnimohikanin

ostatnimohikanin Okazjonalny autor

nic nowego , 75% graczy na forum narzeka na automaty i bp a bp ma to ******* nie oszukujmy sie po prostu skoncz grac i wyjdz z gry i nie wracaj tak jak wiekszosc to robi , wtedy moze sie obudza a to ze kazdy sie wypoci na forum nic to nie da... juz kilka lat to trwa wiec co za roznica.. duzo graczy co gra to 70% czasu na bocie a 30% wbije sobie z bota na chwile potopic i ulepszyc statek za bocone perly korony itp , ta gra miała i ma potencjał jakbym wygral w totka to bym ja odkupil i zainwestował duzo i zmienil caly team , takie reklamy bym puscil ze ta gra by na nowo odzyla i by nie byla pay to win , tylko kto chce ten wydaje i mysle ze szybko by mi sie zwrocila inwestycja... no szkoda

5. *xHeRox*

*xHeRox* Forumowy żółtodziób

Tak, zgadzam się co do Punktów Elitarnych, powinno być odjęte zdecydowanie więcej PE niż jest obecnie, ponieważ gracze grający na automatach strzelają non stop i strasznie odskakują graczom grającym normalnie jeśli chodzi o rangę pirata, ale czy aż -90% jak jest w propozycji wyżej ? Myślę, że wystarczyłoby -50%-60% PE oczywiście również na stałe