Nowa Przemiana Armat

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika hasz92, 15 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hasz92

hasz92 Czeladnik forum

Pomyślałem o tym żeby zrobic z armat
    -55f poz 5 na 60f
    -50f poz 5 na 55f
    -60f poz 5 na armaty vodoo
    - Armata Admiralska 10 szt.- Miotacz Ognia
    myślę ze ta przemiana by dużo ułatwiła słabszym graczom grę :)

2. Chyba można wymieniać 55f poz 5 na 60f z tego co wiem :D

3. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Nie przejdzie tak jak sprzedaż armat za perły. Powód - za dużo zbugowanych armat ludzie mają.

4. Pomysl ciekawy :)ale 60poz 5 na voodoo na pewno nie w 1 : 1

5. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Pisałem o takiej wymianie kilka miesięcy temu i nic to nie dało więc i teraz nic z tego, ale pomarzyć można.

6. sznapi123456

sznapi123456 Okazjonalny autor

Zgadzam się tylko do armat voodoo, ale powinno się płacić z 10-12 60f na poziomie 5 by ulepszać.
    "- Armata Admiralska 10 szt.- Miotacz Ognia" To nie powinno przejść, zbyt łatwe :/

7. hasz92

hasz92 Czeladnik forum

Jak Bigpoint doda coś nowego co będzie droższe od armat vodoo to taka aktualizacja była by możliwe

Tak myśle :)

a jak nie to np. mozna by było kupywac armaty vodoo w czasie Mhh za 25 tys pereł i 50 kryształów tak

8. xpermus

xpermus Aktywny autor

armata admiralska 10 szt - miotacz ognia ...
    ... tylko nie to , armate admiralską można kupić 50 szt za 5 monet ligowych , czyli kupujemy i przerabiamy :D

9. ۩Albert۩

۩Albert۩ Forumowy żółtodziób

to nie przejdzie za duzo kasy straca BP

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.