Nowe Elity

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika †PUNISHEЯ†, 14 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †PUNISHEЯ†

†PUNISHEЯ† Młodszy ekspert

Kiedy wejdą nowe elity skoro tak dają mega dzień elity ?

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Dzien PE jest dosyć często, nie wszyscy maja 27 elity itd. Ja jestem przykladem wbilem przed chwila 24 elite, inni znowu bija PE dla wyzszej rangi wieć dni PE co jakis czas to norma, nic jeszcze nie wiadomo o nowych elitach.

3. Według ogłoszenia producenta miały pojawić się w pierwszym kwartale 2012 o ile dobrze pamietam.. :confused:
    I ani widu ani słychu. :eek::D

4. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

nic nowego mialy byc nowe mapy typu kraken i nie ma:D

5. MOD_Surprise

MOD_Surprise Guest

Dadza nowe elity, z czego sie okażę ze już polowa graczy będzie miała od razu najwyższy poziom, a parę tygodni później wejdą nowe designy które będzie można kupić z tymi samymi wartościami, wiec nie wiem czy jest powód by się niecierpliwić. Oczywiście są to tylko moje domysły i przypuszczenia. Jak będzie na prawdę się okaże :)

6. I dadzą kolejną nowość, aktualizacje, może dodatkowe HP.. zwiekszone voodoo, no bo jak to by była taka salwa? Coś za coś. :D

7. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Niech lepiej bledy naprawia a dopiero zaczna aktualizowac to i owo

8. Ŧς๒_ภเкє_Ŧς๒

Ŧς๒_ภเкє_Ŧς๒ Forumowy żółtodziób

z tego co ja pamiętam mieli wprowadzić i wprowadzili ale mapy bonusowe :p

9. Treu1

Treu1 Zaawansowany

zapomniales dodac ze za real kase te mapy ;)

10. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

a po co maja naprawiac jak widza ze mimo iz gra jest pelna bledow to masa ludzi za to placi boja sie ze jak naprawia to ludzie przestana placic

11. Myślę, że nikt nie odpowie tutaj na to pytanie niestety. Są jeszcze jakieś?

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.