nowe liv pirata/szmaragd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ]HOPE[]USS[, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ]HOPE[]USS[

]HOPE[]USS[ Czeladnik forum

Witam, mam 2 pytania. Czy wiadomo już coś na temat nowych liv pirata?
    Czemu tak długo trwa naprawianie kamienia szmaragd? (+50 obniżanie zadawanych obrażeń z upływem czasu) jak zdobyłem desing z tymi właściwościami to nie było problemów żeby działała.

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Na temat nowych leveli pirata jeszcze nic nie wiadomo, informacja o takowych pojawi się w oficjalnych ogłoszeniach.
    Na pewno kamień szmaragd u Ciebie nie działa? Osobiście testowałem ten kamień i obrażenia od ognia(DoT) były dwukrotnie mniejsze mając ten kamień założony, niż gdy nie posiadałem tego kamienia. Brałem pod uwagę 2 konfiguracje statków tj. pierwsza z założonym wyłącznie kamieniem szmaragd,oraz druga bez żadnych kamieni. Przykładowo dla amunicji fosforowej obrażenia DoT jakie otrzymywałem oscylowały wokół 1000 PŻ - założony szmaragd, a dla designu bez zamontowanych kamieni szkody od ognia wynosiły około 2000 PŻ. Zatem, reasumując kamień ten rzeczywiście obniża szkody DoT (od ognia ) o 50% (0.5*2000=1000)

3. ]HOPE[]USS[

Ten kamień posiadam z desingu Tentakulon i kiedyś obniżał szkody zadawane jadem Tentakle (macki) czy też amunicją z jadem.
    Myślałem że teraz ten kamień działa na każdy rodzaj amunicji który posiada właściwości zadawania szkód z upływem czasu.
    Czy faktyczne działa na każdą amunicje z takimi właściwościami? Bo na jad zadawany przez Tentakle na pewno nie działa.
    Jeśli działa tylko na poszczególny rodzaj amunicji to poprosił bym o podanie na jaką amunicje działa?

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Kamień ten działa na każdą amunicję z DoT tj. fosforową, lodową, odmrażającą, z jadem krakena oraz rozświetlającą ( jeżeli jest rozbudowany kasztel pożoga). Jednak bijąc npc Tentakel faktycznie szkody od ognia(jadu) w czasie nie są mniejsze o 50%, a są takie same. Zatem problem, jeżeli taki występuje zgłaszam wyżej.

5. ]HOPE[]USS[

W takim razie czekam na odp czy jest to błąd czy też taki stan rzeczy jest normalny.
    Pozdrawiam

6. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Z kamieniem specjalnym szmaragd jest błąd zgłoszony, czekamy na jego rozwiązane.

7. ]HOPE[]USS[

Dzięki, można zamykać.

8. zamkniety.png

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 stycznia 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.