Nowe lvl ELIT

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika KaT, 26 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jestes za ?

1. TAK

35 głos(ów)
    74,5%
  2. NIE

12 głos(ów)
    25,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KaT

KaT Okazjonalny autor

BP jak nie macie co wymyslec na nowe lvl elit to mam propozycje i pewnie spora czesc graczy sie zgodzi :D chodzi o to ze
    elita 28 moze wygladac jak Zawadiacki Alphonse
    elita 29 może wygladac jak Perfumowana Odetteelita
    elita 30 moze wygladac jak Gruby Jacques
    poziomy pirata podnosicie to elity tez by pasowało :)nie mówie ze juz maja tak wygladac ale zeby ogólnie wprowadzili nowe lvl elit piszcie w komentarzach

Ostatnie edytowanie: 26 lipca 2018
  2. Jestem jak najbardziej za, chociaż kiedys już był taki pomysł o ile pamiętam :)

3. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Aktualnie nie ma już systemu poziomów elitarnych. Przestarzały trochę system elitarny został zastąpiony przez system ligowy. Jeżeli masz jakiś fajny pomysł, to może dałbyś radę wkomponować go w system ligowy?

4. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

te desingi możesz sobie wziąć na czarnym

a poza tym ja czekam aż SyF wymysli w końcu coś co by przypominało statek a nie aerodrom czy coś
    gdzie stare Kolumbusy a gdzie te nowe pseudodesingi

5. req

req Okazjonalny autor

niech zrobie jakies designy takie co byly kilka lat temu bo te nowe designy to jest tragedia gdyby nie kamyki to zakladam ze wgl by ich ludzie nie kupowali..

albo chociaz zakupu designow z np 2011 roku itp zz korony czy cos tylko tak zeby kazdy mogl zdobyc ten design poprzez ranking czy za forme waluty w grze a nie np do kupienia za 300 zl haha

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 sierpnia 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.