Nowe nagrody w skrzyniach

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Nie kupuj w tawernie bedziesz mial za free z skrzynek

2. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

Czy widzisz gdzieś tu zdanie na temat tego abym kupił ich w tawernie ?? Napisałem o tym że wczoraj wyciągnąłem ich na 30 dni bo dłużej nie można ich mieć, a dzisiaj już na 20 dni których mi nie dopisało bo maksymalnie można mieć na 30 dni...

3. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

Nagrody typu: 2 armaty admiralskie, 2 armaty 60-funtowe, majtek 5 klasy, powinny byc dostępne dla kont które są w niskim stopniu rozwinięte, bo dla typowych FULI takie nagrody są bezsensowne. Dlatego jestem za tym żeby zrobić dwa rodzaje skrzynek. Moje propozycje: Skrzynki z armatami i innymi przedmiotami potrzebnymi do rozwijania konta pływałyby 1 - 5 lvl a wyżej tzn. 6 - 20 skrzynki z szamanem, amunicją potrzebną koniecznie do walki, amuletami itp.
    Druga opcja: zrobić dwa rodzaje kluczy w tej samej cenie, jedne do słabszych graczy, drugie do elit które NIE POTRZEBUJĄ armat, premek, majtków do napraw i kryształów :)

Aktualizacja skrzynek - pozytywnie :D

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

z tego co wiem to nie kazda elita ma majta 5 :) znam kilka bardzo silnych statków z majtkiem 4 tak ze rożnie bywa.. ja gram dość długo na statku mam 5 armat admiralskich i full 60tki tez by mi sie przydały admiralskie żeby chociaż kiedyś moc bic więcej z pustaka w bota bo kto by chciał wydać 6000-1000 perel na 1 armate jak mozna ja mieć 2 za 900-1500 :D kryształy tak samo kazdy potrzebuje nawet elita żeby np ulepszy amunicje wszystkim sie nie dogodzi :)

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Dokładnie, sam osobiście posiadam tylko 5 armat admiralskich :D A co do majtka też racja, są mocne elity bez tego majtka i trafienie go wcale nie jest takie proste :)

6. Errew

Errew Hrabia forum

taniocha nie wiem czemu ja kupuje je za 10k sztuka...? niewiem gdzie ty kupujesz za 6k-1k ?

7. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

za 6k kupisz jeśli się nie mylę z rabatem i zniżka nawet za 9.500 kupisz jak posiadasz jedynie premke :) tak samo klucze a dodam ze za marne 4 zł mozna dostać rabacik

8. Errew

Errew Hrabia forum

za te marne 4 zl ;) wole kupic jak na prawdziwego pirata napoj wspomagajacy gre :) w dzisiejszych czasach bo to sf zaczyna robic sie masakryczne

9. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no tak ale jak zbierasz i zbierasz.. w końcu masz duża sume pereł i chcesz sobie wynagrodzić ciężka praca to czemu by nei kupić i za oszczędzić troszkę pereł

10. Rozumiem radosc i ekscesy z nowych nagrod ale przypominam o kulturze i tonie wypowiedzi :)

11. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

sv 56k niecale

12. Wafel

Wafel Czeladnik forum

odmrazak 6750 :) dar z spectra 2 dni :) a dodam ze z odmrazakiem leci az 3 teleportacji :) ale to juz bardzo rzadka skrzynka

13. Lady*M

Lady*M Forumowy żółtodziób

witam serdecznie jedno zastrzezenie co do chłopcow okrętowych mając ich 30 na pokładzie więcej nie dopisuje a nagrody ze skrzynek są losowe wiec nie mamy na to wpływu ( jednym słowem klucze w plecy ) ściągnijcie ograniczenie tak jak w przypadku szamana czy żaglomistrza :) pozdrawiam

14. Trzeba napisać o tym w dziale Pomysły & Sugestie lub zgłosić jako błąd to może coś z tego będzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 czerwca 2015
  15. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Z tymi chłopcami to bezsens, z 10x na dzien wpadają (majtek 5 to samo), a żeby szamana znaleźć ponad 1k kluczy ...

16. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

300 kluczy i sam badziew,kule tylko i kilka razy chłopcy okrętowi,4 dni pe i pd,nic więcej

po kolejnych 30-40
    2015-06-18 20:13:33
    Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2015-06-18 20:13:33
    Otrzymałeś 2 x Królewska sakwa z klejnotami.

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2015
  17. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

To jak chcesz możesz mi oddać majtka i chłopców :p

18. lasik11

lasik11 Zaawansowany

Witam, proszę o rozważenie propozycji powrotu do skrzyń designu "SPECTARE". POWYŻSZE POZWOLI WYRÓWNAĆ SZANSE DLA GRACZY JESZCZE NIE POSIADAJĄCYCH TEGO DESIGNU PRZY ŁUPACH ZE SKRZYŃ.

DZIEKUJE

Caps off proszę.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 czerwca 2015
  19. Errew

Errew Hrabia forum

jak kamien beryl wystarczy miec po co komu spectra w dzisiejszych czasach xD

20. Chłopcy okrętowi to faktycznie sprawa, z która BP powinno coś zrobić. Jest to rażący cios dla graczy dla których nawet 1500 pereł to nie byle co. Pomijam fakt zabrania najbardziej dochodowych skrzyń jakim były pakiety kul 50k oraz premka w rozsądnej ilości skrzyń (465 skrzyń i nic). Ja osobiście nie przejmuje się Premium ale są tacy dla których to ważna sprawa do znalezienia. Wielki plus dla BP za zabranie kul regenerujacych i dołożenie sakw z klejnotami.

Kolejnym sporym ciosem jest zmniejszenie występowanie dodatkowych kluczy dzięki którym ogólny "zarobek" był większy no ale coś za coś. Moje sugestie w tym temacie:
    1. Znieście ograniczenia na chłopców okrętowych albo przy 30 oddajcie klucz w skrzyni.
    2. Częstotliwość kont premium jest bardzo słaba a to powinien być element, który ma przyciągnąć do zbierania
    3. Osobiście zamiast tego odmrażaka i ulepszonego wybucha wolałbym pakiety kul co jakiś czas i zwykłe wybuchowe.
    4. Występują skrzynie 6 trytonów i np 5 trytonów z 2k kul. Ta pierwsza opcja to jakaś porażka, usuńcie takie coś jak same amulety.;/
    5. Przedmiot Ogień Elma jest stanowczo za często.. Mało się tego używa i ludzie mają to w tysiącach. Dajcie w połowie skrzyń zamiast tego przedmiotu Niebiański Ogień bo jego nie ma teraz wcale a z niego korzysta się dośc często.

To chyba tyle.
    Moim skromnym zdaniem akutalizacja skrzyń w których jest dar i są sakwy to takie zamydlenie oczu bo zabrali podstawowe najbardziej przydatne przedmioty lub zmniejszyli drastycznie ich występowanie.
    Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.