Nowe nagrody w skrzyniach

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

ooo premki nie ma w skrzyniach pięknie :(

2. adi.21[PL]_

adi.21[PL]_ Czeladnik forum

no to juz teraz naprawde trzeba sie zastanowic czy warto grac jak zabieraja premki ze skrzyn ...

3. podobno są premki. w poprzedniej wersji skrzyń dostawałem średnio premke po 100-130 skrzyniach, teraz otworzyłem dobrze ponad 3 razy tyle co wtedy i premki nie widziałem.;/

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

5. No to dali aktualizacje jak te z salwą;) heh, współczuje tzw kajaczkom.;/

6. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

eh najpierw premke dają na 2 miechy potem jest na 1 a teraz wcale :p czy jest szansa jakaś by przekonać BP żeby dodali z powrotem premke do skrzynki ?

7. MERCEDES280272

MERCEDES280272 Czeladnik forum

nie powinni zabrać, jedni nazbierali na parę lat a inni mają teraz wydawać pieniądze.

8. MOD_Gandahar

MOD_Gandahar Guest

Czy ktoś zabronił Ci otwierać skrzynki? Jak w życiu... inwestycje, inwestycje i jeszcze raz inwestycje. Jedne się zwracają, inne nie a jeszcze inne procentują na długo.

9. adi.21[PL]_

logicznie myslac ludzie ktorzy grali caly czas ja mialem przerwe z 3 lata ... ale ludzie ktorzy grali nie mieli co robic z perlami a skrzynie sie zwracaly wiec otwierali je 10000razy i wiecej teraz maja premki na xx lat a Ci slabi dalej nie maja i reszte niech kazdy dopowie sobie sam ... bp pokazduje jak zaciera raczki na przelewy ale ja juz nigdy nie dam im grosza wlasnie za te ich zagrywki kup poklad majtka a pozniej musisz kupowac premke aby je utrzymac bo juz za free tej jednej rzeczy nie damy ...

10. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

adi ja zbierałem skrzynie po 2-3 tys co kilka miechów i premki trafiały sie tak słabo że ledwo na rok stykło a gram 8 lat :p

11. ledwie na rok? Niemozliwe ze tak malo.. ja sam z jednego tysiaca dalem rade wyciagnac na ponad rok premki :)

12. Teodor!!!

Teodor!!! Mieszkaniec forum

Możliwe , przecież skrzynki to loteria ^^

13. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

możliweostatnio na 1200 skrzyn tylko miesiąc

14. H-A-R-R-Y[SG]

H-A-R-R-Y[SG] Czeladnik forum

Więc pora zakończyć grę Dni są już policzone...

15. Alez czemu zakonczyc gre?
    Kiedys gralismy bez premki i jakos dawalismy rade:)
    Nie ma co sie zniechecac:)

16. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

kiedys podstawa 80k hp teraz 800 do tego czesc graczy repie sie w locie do polowy a czlowiek bez premki ile by sie reperowal z 20 min czy tu jest sens?

17. Kazdy mial czas by nazbierac premke ze skrzynek..mial czas by wpisac kod na majtka..zreszta majtek 5 jest w skrzyniach teraz wiec nie ma takiej tragedii..
    Nowe konta.. owszem ale ile jest tych nowych konto? Wiecej starych..
    A jak ktos bedzie chcial pograc na premce to niestety tak jak kiedys bedzie musial zainwestowac..
    A to ze duza podstawa..no coz mi tez to nie lezy ( i tak gram bez podstawa na ogol bo uwazam ze podstawa to nie wszystko..ale fakt faktem pomaga..licza sie umiejetnosci..technika walki i myslenie nawet przy takiej dretwej walce :) )
    A gra sie rozwija na tym polega to wszystko..

18. adi.21[PL]_

to niech dadza mozliwosc kupna premki za perelki wiele gier tak ma i wartosc 120 zl na mhh to okolo 360k perel wiec 30k za miesiac a nie ze jak ktos chce miec cos troszke na rowni z "inwestorami" to nie ma szans ,,,

19. Jak wiele gier? Podaj mi pare ktore tak ma bo dotychczas we wszystkie gry jakie gralem i gdzie bylo konto premium to premium jest za pieniazki.

20. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Niech wycofają tych chłopców bo to jest porażka juz lepiej se kupować co 2 tyg niż tracić dziennie kilkanaście kluczy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.