Nowe nagrody w skrzyniach

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Spokojnie..moze wprowadza ze bez maksymalnej ilosci wtedy bedzie to oplacalne:)

2. Sakwy to tragedia złapać ale za to dzisiaj taki mały farcik;)

2015-06-28 13:59:57Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2015-06-28 13:59:57Otrzymałeś 10 x Przychylność Królowej.

2015-06-28 14:25:21Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2015-06-28 14:25:21Otrzymałeś 9 x Przychylność Królowej.
    w tej drugiej 9 bo to było zaraz po admirale pod całą kupą leżał dar;)

3. I-LOVE-POLAND™®

I-LOVE-POLAND™® Czeladnik forum

Dlaczego zabraliście premki ze skrzyń , starzy gracze nazbierali sb premki na kilka tyś dni a co z nowymi graczami lub tymi co grają zaledwie kilka tyg ? Dzial płatności odpada bo premka jest za droga w porównaniu do tego że była możliwosć nałapania premki ze skrzynek , niech support przywróci tą nagrodę do premium tak jak ludzie proszą o przywrócenie starych nagród z byka i wodnika tak samo większość zapewne poprze pomysł przywrócenia premium w skrzynkach

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

tez bym chciał premke w skrzynce ale zaraz będzie tekst ze tez mogłeś nazbierać kto ci bronił... weźcie pod uwagę ze nie każdy gra kilka lat w ta gre i woli dac na start w kasztele niz klucze.. Klucze sie opłacają jak sie ma już te eltiarne armatki czy coś kaszteli.. bo bez tego to nawet latać z super vodu to dmg nie zrobi żadnego.. majtek 5 ciekawa opcja jest lecz dla tych co premki maja nazbierane.. ja wiem ze BP dało majtka zeby gracze kupili premke bo z premka można latać bez majtka a na odwrót sie nie da

5. adi.21[PL]_

adi.21[PL]_ Czeladnik forum

moze nie powinienem podawac nazwy ale skoto Mod pyta to dlaczego nie napisac o fajnej Polskiej grze ktora stworzylo kilku ziomkow i sie bardzo rozwinela juz na europe mowa o[...] wszystko co jest w grze jest do zdobycia z gry sa przelewy ale waluta mozna handlowac co daje plus ze wszystko mozna zdobyc i uwazam ze jesli mam robic przelew to dla swoich rodakow i ich wspomagac a nie taki seafight ktory ciagnie kolosalne pieniadze nie tylko z tej gry ...

/*
    Nie można podawać nazw i reklamować innych gier na forum.

Smod *Angua*
    */

6. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Czyżbyś zarzucał mi że jestem niespokojny? :rolleyes: Na reszte nagród nie narzekam bo dużo zbieram i wpadają dobre rzeczy także ale chłopcy na serio za często wpadają i tyle

7. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

wy placzecie ze caly czas trafiacie chlopcow ja znalazlem tylko na 12 dni na 1000 skrzynek i ani razu szamana pokladu czy tez sakiew same kulki ja moge plakac ze [...] dostaje

/*
    Proszę zachować kulturę wypowiedzi.
    Smod *Angua*
    */

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 czerwca 2015
  8. Tak szczerze Wam wszystkim powiem że pal sześć te dary i sakwy skoro nie ma premek dla słabszych, sporej ilości kryształów (nawet 22 z kulami voodoo) a nawet samych kul których było łącznie dużo dużo więcej.. Są lepsze kulki ok ale suma zmieniła się drastycznie. Kiedyś przeliczyłem zbiór 1000 kluczy spisując każde podniesienie i to co się dało przeliczyć na perły. Poprzednio wartość kul przewyższała wartość wydanych pereł na klucze a cały pozostały towar był jakby za darmo, teraz widzę że już tak nie jest. Z samych kul nie widać takiego "zysku" a ciągle powtarzający się Ogień Elma przyprawia o mdłości.. 1700 sztuk w 5 dni to lekka przesada z samych skrzyń, na pół roku mi to starczy a jeszcze koło 1000 kluczy w magazynie.
    Pozdrawiam

9. Czaki77_[UP]

Czaki77_[UP] Okazjonalny autor

Myślisz, że jak ma 20 lv to full? Mylisz się, a co do tej samej ceny to chyba proste, że "lepsze skrzynie" w takiej samej cenie jak klucze będą kupować wszyscy. Każdy chce mieć dobrą nagrodę, a co do tych nagród to są lepsze niż były ale premium by mogło się trafiać częściej.

10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

czytaj premium juz niema usuneli ze skrzyn

11. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Również tak mi się wydawało że poprzednie skrzynie były lepsze jeżeli chodzi o zysk z perłach, teraz jednak mamy te kadłuby, dary, odmrażaka, sakwy itd. ale za to nie ma już premek czy kul svoodoo, itd.

12. adi.21[PL]_

adi.21[PL]_ Czeladnik forum

oddajcie stare skrzynki byly lepsze niz obecne :/

13. I-LOVE-POLAND™®

na forum mało co zdziałamy no chyba że BA zauważy że źle się dzieje bo z tymi skrzynkami teraz to porażka starczy żeby samo premium i kryształy przywrócili to już by było niebo lepiej ,

14. Beznadziejne te nagrody mała ilość

15. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

sf spada na psy z dnia na dzien coraz gorzej sie tutaj gra

ZuchwalY lubi to.
  16. Troche optymizmu ludzie :) sa plusy i minusy..a ci co grali i chca beda grac mimo wszystko

17. I-LOVE-POLAND™®

MOD_Nathaniel nie widzę tu nigdzie optymizmu z resztą zauważam już ze coraz więcej graczy kończy z grą a pojawia się dużo nowych graczy i jak oni mają grać jak nawet premium nie ma w skrzyniach dla mnie jak narazie BP działa nam na wielki - , i ci co chcą grać nawet po pewnym czasie też przestaną grać jak będzie to szło nadal w takim kierunku

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 czerwca 2015
  18. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

2015-07-01 00:19:50Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.

zgłoście że od kiedy można premke na tydzień trafić trafiają się puste skrzynki dodam również że premki nie dopisało .

19. Zgłoszone

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.