Nowe trofeum

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika WULGAREK, 8 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WULGAREK

WULGAREK Czeladnik forum

Na jakich mapach i na jakiej zasadzie ma działać trofeum Imperialny zlom? Po odblokowaniu tego trofeum na zadnej z wyzszych map (35-45) nie dodaje predkosci statku pomimo zalozonego powyzszego trofeum.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Sprawdź prędkość najpierw poniżej 20 mapy, a następnie powyzej 21+, 31 - 34, 35-45

3. WULGAREK

WULGAREK Czeladnik forum

sprawdzone na 15, 22/1 31/1 i 45/1 i na każdej z tych map predkosc ta sama (w moim przypadku 1101)

4. WULGAREK

WULGAREK Czeladnik forum

3 dzien mija i cisza w temacie? moze jakies info, ze to blad czy cos? bo poki co wydana waluta i nic z tego nie mam...

5. BA_PP187

Z tego co widziałem to slot masz 5/5 a trofeum 4/5 dlatego nie widzisz różnicy w prędkości. Musisz dokończyć zbieranie reputacji i zrobić trofeum 5/5.

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2020
    CM_Aqua lubi to.
  6. Reaper*

Reaper* Stały bywalec

to jeszcze brakuje zeby kazda nowosc dzialala gdy zrobiona zostanie na maks:D skoro kazdy poziom daje dany procent do predkosci to jakim prawem to nie dziala bo czegos tu nie rozumiem i zapewne nie jestem jedyny ciekawe jaka bedzie wymowka gdy na 5 nie bedzie nadal dzialac :D to magia syfajta 1 trofeum dziala 2 to juz niezbyt

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2020
  7. WULGAREK

WULGAREK Czeladnik forum

To inne trofea normalnie dzialaja w wiekszych slotach a to akurat nie? poza tym co za roznica w jakim slocie jest? Sugerujesz, ze jak wrzuce trofeum w slot zrobiony 4/5 to bedzie dzialac? Specjalnie wydam zaraz na otworzenie slotu i zrobienie go tylko do 4 a jesli nie bedzie dzialac zwracasz mi podwojnie wydane zulongi;p (i konto mi odstawiac tam gdzie bylo a nie na 1/1!)

8. WULGAREK

WULGAREK Czeladnik forum

Czary mary, predkosc nagle zaczela dzialac bez wbijania fulla reputacji czyli jednak byl blad nie tylko ze strony BP:) Nic dodac nic ujac... temat mozna zamknac:)

9. BA_PP187

Zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.