NOWE Wierze Obronne Wysp!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika kwiczoł96, 25 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Chcesz nowego rodzaju wierz?

Ankieta zamknięta 15 marca 2015.
  1. Tak oczywiscie

11 głos(ów)
    39,3%
  2. Nie:

17 głos(ów)
    60,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

Witam

Do teraz mamy cadoci najlepsze ale są bractwa które są bogate w perły.
    Proponuje nowe wierze:

Nazwa: ??? ( np. Kristals)
    HP: 85 Milionów
    Salwa w gracza: 6400-8600 Ale bije w gracza z kul admrazajacych lub Łamaczyserc.

Taka jedna wierza kosztowała by okolo 55 tys pereł
    Zapraszam do waszej opinii

2. adax75

adax75 Mistrz forum

Wieża nie przez rz

3. _Ber$erK_

_Ber$erK_ Aktywny autor

Na co nowe wieże do wysp, skoro są cadocki, które mogą mieć po 60 mln hp. Jestem oczywiście na nie.

4. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

Ale bractwa by mogły wzmocnić wyspy aby wrog miał dużo problemu z przebiciem

5. Niewinny*Vinetou{38}

Niewinny*Vinetou{38} Młodszy ekspert

Ta kombinujecie bo za szybko Cadocki pekaja a wy perly musicie wydawac na nowe zal jestem na nie

6. Stachu-500

Stachu-500 Czeladnik forum

Jestem na nie. Kolejna opcja, która pompowałaby portfele BP.

7. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Jestem na nie Cadoki i tam maja juz wystarczajaco duzo hp i trzeba na nie troche wydac

8. _rodrigez35_

_rodrigez35_ Młodszy ekspert

jestem na nie wystarczy tego co juz jest

9. delek

delek Naśladowca mistrzów

wierze na slowo

10. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

No ta nawet jakby to wprowadzili to i tak by nie wypaliło bo z nowymi wieżami bractw w parze szły by lagi, no i ile kulek by szło na jedną wieżę jak sam bijesz to i tak sporo idzie na jednego cadoka, oczywiście jestem na nie

11. LaLuś..

LaLuś.. Czeladnik forum

ja popieram pomysł a ci kto go nie popieraja udawadniają ze sa elitami slabymi i tyle

12. Tadzik.

Tadzik. Czeladnik forum

Ja to bym zrobił tak zamiast nowych wież obronnych to lepiej było by zrobić tak aby każda wieża biła w gracza tak od 10k-do 15k;) bo to co się dzieje to jest śmiech na sali aby jedna wieża pobierała od 4k-do5k:confused: to taki mój mały pomysł dlatego warto zrobić salwę niż nowe wieże:)

13. xpermus

xpermus Aktywny autor

Według mnie wieże i tak są grożne , dużo kajaków ginie poprzez salwe z cadoka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.