Nowe zasady wchodzenia na krakena

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika 007timon, 16 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Podoba się pomysł ?

1. Tak

82,4%
  2. Nie

11,8%
  3. Mam wątpliwości...

5,9%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 007timon

007timon Zaawansowany

Mam taki pomysł że zamiast dotychczasowego zbierania mięska, aż zbierze się 20/20 dopiero wchodzi się na mapę krakena. Powinna zostać wprowadzona modyfikacja w taki sposób że:

Mapa krakena odblokowuje się od razu jak złapie pierwsza osoba mięsko z wejściówką 1/20, dlatego że bardzo ciężko zebrać ekipę 20 osób, które chcą tam wchodzić, a tak mapa byłaby praktycznie zawsze otwarta :)
    A liczba maxymalnie 20 graczy powinna zostać bez zmian, ale lepiej żeby to był limit ilości graczy na krakenie, niż zbieranie tych ludzi, aby sama mapa się otwierała :)

2. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

A powiedz po co? skoro sie nie opłaca tam zaglądać

3. krzysiojarzyna

krzysiojarzyna Czeladnik forum

Odgrzebię ten temat.
    Wczoraj, gdy po mapach pływał władca amunicji z jadem krakena, wchodzenie na mapę krakena było zrobione tak, jak zaproponował autor. Bierzesz mięsko i od razu siup przenosiło na mapę. Domyślam się, że było to zrobione, by umożliwić zdobycie amunicji z jadem...
    Przyznam, że szkoda że tylko na jeden dzień, tak wiem że jest ta mapa mało opłacalna, jednak są misje vovoi, które wymagają by na tę mapę wejść i chwilę te poczware klepać. Dlatego przychylam się do propozycji autora by pozostawić taką opcję na stałe.

4. -mumifix-

-mumifix- Okazjonalny autor

Jestem na tak. Z misją vovoi czaiłem się chyba ze 2 miesiące aż któregoś dnia miałem szczęście i trafiłem na otwartą mapę krakena. Gdyby nie to, to pewnie do tej pory nie zrobiłbym tej misji.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.