Sugestie Nowy system błyskotek.

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika GARBATY-, 11 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za wprowadzeniem zmian w błyskotkach aby częściej trafiały się perły/kryształy/mojo?

Ankieta zamknięta 10 czerwca 2015.
  1. Tak

92,5%
  2. Nie

7,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xpermus

xpermus Aktywny autor

rozdzielajo piasek od maku i wode zwykłą od wody mineralnej :)

2. Sivvenz[UP]ZŁY

Sivvenz[UP]ZŁY Czeladnik forum

3. LolaMola111

LolaMola111 Czeladnik forum

Jestem ZA! Swoja drogą powiedzcie ile wyciągacie teraz mojo pereł na podwajaczu (na godzinę/dzień). Jaka jest maks ilość pereł,mojo na podwajaczu+talenty?

4. Z mojo korzystając z podwajacza jest 7-8 (miałem około 500 dziennie ale nie przykładałem się jak należy do zbierania xd) natomiast pereł to dokładnie nie liczę ale dziennie czytałem że niektórzy 50k zbierali :eek:

5. LolaMola111

LolaMola111 Czeladnik forum

Więc tak ja dostaje max.7 mojo nie wiem czemu ale ogolnie dostaje takie mojo 5-7 i ani mniej ani wiecej, apereł najwiecej jakie dostalem to bylo chyba 635. A talent w błyski jak dam na 6 to cos wiecej da mojo,perel z blyski?

6. Perełek zawsze kilka więcej wpadnie a jeśli chodzi o mojo (talent na 5 a 6 poziomie) to podejrzewam że nie zauważysz różnicy w ilości jednak trzeba by to sprawdzić w praktyce.

7. Arti

Arti Okazjonalny autor

Mając zrobiony "full" do błyskotek pereł wpada max w przedziale 260-270, a z wraczka około 770max. Mojo 5 albo 7. Ja mam pytanie czy w nocy zmieniają się nagrody w błyskotkach? Wczoraj w nocy trafiałem PD i złoto w 10-20 błyskotkach pod rząd a perły i mojo bardzo rzadko. Zauważyłem że lepiej wyszedłem zbierając to w dzień gdy było dużo ludzi i mało błystek. O co chodzi?

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

W nocy nie zmienia się zawartość błyskotek. Cały czas są takie same nagrody. Może akurat nie miałeś szczęścia i dlatego trafiały Ci się takie a nie inne rzeczy. U mnie też podczas zbierania bonów zdarza się, że wyskakuje kilka razy pod rząd złoto, PD czy HP. Ale to nie powód do snucia daleko idących wniosków o tym,że zawartość błysków jest zmieniana w nocy ;)

9. Errew

Errew Hrabia forum

jak sie zbiera duzo blyskow dziennie to z czasem wypadanie perel maleje tez to zauwazylem... no chyba ze trzeba czesto zmieniac mape zeby tak nie bylo ?

10. Arti

Arti Okazjonalny autor

Pewnie jest tak jak mówisz, ale i tak nic mnie tu nie zdziwi.

11. adax75

adax75 Mistrz forum

A dlaczego nigdy się nie zdarza , że wyskakuje kilka czy kilkanaście razy pod rząd mojo i perły ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.