nowy ;)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PŁONER, 15 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PŁONER

PŁONER Forumowy żółtodziób

witam ,chcialbym zaczac grac w te gre ;) grałem z 10lat w dark orbit, i pomyslalem ze teraz spróbóje tu ;) cos musze wiedziec przed startem? jaki serwer? jest jakis link startowy gdzie mozna cos ciekawego na start otrzymac? prosze o pomoc, jakies sugestie ;)

2. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Przed startem musisz wiedzieć, że musisz kupować wszystkie pakieciki po 200-300zł żeby móc coś osiągnąć :D Od nowa nie zaczynaj nawet jak już bardzo chcesz zaczynać to wiesz gdzie szukać konta ^^ Ale nie polecam ta gra to maszynka do robienia pieniędzy a graczy jak i całą tą grę mają w głębokim poważaniu nic nie umieją naprawić tylko pakieciki dawać co tydzień ale to moje zdanie może ktoś ma inne :D

3. PŁONER

w dark orbit jest to samo... ;) dlatego chciałem inna gre.. a co sadzisz o deepolis?? deepolis nie ma forum PL, wiec spytam tu... a to gra BP to mozna ;)

4. -Johny_Bravo-

Nie pomogę bo nie grałem, grałem tylko z 10 lat w syfa ale od jakiegoś roku już nie gram bo gra się dla mnie skończyła i dla wielu innych również dlatego piszę żebyś się w to nie wciągał bo naprawdę szkoda kasy na to :D No widzisz oni wszystkie swoje gry robią tylko pod hajs a mają gdzieś to co gracze mówią i mają gdzieś jak działa ta gra bo czasami ciężko użyć nawet słowa "działa" i tak jest już od dawna niestety.

5. PŁONER

poczekam na jeszcze jakas opinie i sie zastanowie... moze ktos to jeszcze przeczyta :D :D

6. -Johny_Bravo-

Jak się odezwie ktoś z ekipy to bierz poprawkę na to, że oni muszą dobrze pisać o tej grze czy tak chcą czy nie :D Popytaj graczy może na czacie nawet :D Powodzenia :D

7. PŁONER

serwer Polski? czy jaki polecasz? :)

8. -Johny_Bravo-

Ja grałem na polskim to popytaj na naszym czacie :D Zobaczysz jakie zdanie kto ma :D

PŁONER lubi to.
  9. PŁONER

tak zrobie ;) i poczekam tu na opinie innych, prosze o nie zamykanie tematu

10. będzieplum

będzieplum Aktywny autor

sugestia jest tylko jedna jak jeszcze nie zacząłeś to nawet nie zaczynaj w to grac wyjdzie ci to na lepsze :D

11. 5vikjam

5vikjam Okazjonalny autor

Powiem coś z własnych przeżyć i potrzeb.

Gra bardzo mi przypadła do gustu, nie pamiętam jak dawno to było, ale kiedy nie było pokładów, było niewiele map, do 4 było PVE, później PVP. Walutą gry były złoto i perły, które ewentualnie można było kupić. Niestety długa zabawa jeżeli nie chciało się wydawać grosza, ale do jakiegoś względnego poziomu dało się dojść. Przy pomocy bractwa jak najbardziej gra była przyjemna.

Później się pozmieniało PVE zostało zmniejszone na tyle, że nawet nie opłacało się bić botów. Jedynym zarobkiem i szansą na coś była niewidka i zbieranie pereł z błyskotek. To już mnie zniechęciło.

Doszły pokłady, mojo, kryształy, talenty, kasztele, wszystko nie za złoto, a za perły, które były cięższe do zdobycia jeżeli nic się nie włożyło.

Przestałem grać, aż tu pewnego dnia ogłosili PVE na wszystkich mapach i nowy serwer, więc tego samego dnia zalogowałem się i do tej pory gram. Nie wydałem do tej pory ani grosza, a na dzień dzisiejszy mam już kilka kaszteli, kilkanaście talentów, 229 armat i nawet eventy mi nie straszne, może nie zarabiam w nich krocia, ale z poprzedniego eventu wyciągnąłem 800 k pereł co mi pozwoliło na dalszy rozwój.

Oczywiście wraz z dalszą grą coraz bardziej czegoś brakuje, szczególnie jak się chce robić misje, ale w całym rozrachunku jestem zadowolony. Nie mam też teraz dużo czasu na grę, ale chętnie poświęcam swój wolny czas dla tej gry.

Nie wiem jak teraz z tymi bonusami, bo na początku szybki start się dostało, już pierwszego dnia elitka, dużo armat itd. Musiałby się ktoś z góry wypowiedzieć.

12. -Johny_Bravo-

Nie porównuj serwera PVE gdzie sie bije boty w większości do normalnego serwera gdzie mając 229 armat to możesz co najwyżej dobić może kogoś jak na hita wyskoczy oczywiście przy dobrych wiatrach, bez dobrych armat też nic nie zrobisz bo jedyne konkretne do walki to młoty, siewce i niech już będą te dewastatory i miotacze od biedy ale np. voodoo są nic nie warte więc na serwerze PVP co najwyżej można PB ludziom oddawać z takim sprzętem a lepsze armaty są wiadomo za grube $$$$$$$$$$$$

13. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Są gusta i guściki, jednym gra się podoba i grają inni psioczą i mówią że gra tragiczna ale jednak nadaj grają ;p
    Musisz przekonać się na własnej skórze ;p

14. PŁONER

a jakis link na start czy kod dla nowych jest?? i jak znalezc serwer PVE ? ja tam PVP nie lubie :D chcialem sobie mobki pobic bo reklamuja wszedzie ta gre

15. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

16. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi udzielone, zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.