NPC Aurelian i Argent

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika **pawel**, 5 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Mógłby ktoś z BA albo SCM zgłosić do BP o większą częstotliwość pojawiania się tego NPC bo jest ich strasznie mało na tylu graczy. Wczoraj 2 boty szukałem lekko 30 minut i to po godzinie 23, a w dzień to nawet nie chce myśleć ile to czasu zajmie...

2. W-11

W-11 Okazjonalny autor

masakra misje na rozpadline robi sie 1h!!! a jak ktos robi reputacje i 15 argentów ma ubic to współczuje

3. **pawel**

Dlatego ja nawet tej misji nie robie bo tyle czasu na gre nie mam. Zanim te 2 misje zrobie co trzeba bic argenty to w tym czasie jestem w stanie zrobic prawie wszystkie inne misje z portu na yulongi i safanady oraz na monety bigpoint

janrobak lubi to.
  4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zgłoszone.

5. **pawel**

Dalej ponawiam temat bo botów jak nie było tak nie ma. Mają zamiar to poprawić? Wszedłem o 8 nad ranem i przez godzinę ani jednego argenta nie spotkałem. Serio ma tak to wyglądać? Już łatwiej i szybciej jest zrobić misje atlantydy z cesarskim triumfem niż te 2... Takie 3 misje powinno się robić 15 minut max 20 a nie, że na jedną schodzi godzina. Aż odechciewa się je robić. Nie każdy przeznacza na gre po 15h dziennie i może sie z nimi bawić cały dzień :mad:

6. **pawel**

Widać, że już została zwiększona ilość NPC także można temat zamknąć :)

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.