NPC Aurelian i Argent

Discussion in 'Pytania ogólne' started by **pawel**, Sep 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Mógłby ktoś z BA albo SCM zgłosić do BP o większą częstotliwość pojawiania się tego NPC bo jest ich strasznie mało na tylu graczy. Wczoraj 2 boty szukałem lekko 30 minut i to po godzinie 23, a w dzień to nawet nie chce myśleć ile to czasu zajmie...

2. W-11

W-11 Okazjonalny autor

masakra misje na rozpadline robi sie 1h!!! a jak ktos robi reputacje i 15 argentów ma ubic to współczuje

3. **pawel**

Dlatego ja nawet tej misji nie robie bo tyle czasu na gre nie mam. Zanim te 2 misje zrobie co trzeba bic argenty to w tym czasie jestem w stanie zrobic prawie wszystkie inne misje z portu na yulongi i safanady oraz na monety bigpoint

janrobak likes this.
  4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zgłoszone.

5. **pawel**

Dalej ponawiam temat bo botów jak nie było tak nie ma. Mają zamiar to poprawić? Wszedłem o 8 nad ranem i przez godzinę ani jednego argenta nie spotkałem. Serio ma tak to wyglądać? Już łatwiej i szybciej jest zrobić misje atlantydy z cesarskim triumfem niż te 2... Takie 3 misje powinno się robić 15 minut max 20 a nie, że na jedną schodzi godzina. Aż odechciewa się je robić. Nie każdy przeznacza na gre po 15h dziennie i może sie z nimi bawić cały dzień :mad:

6. **pawel**

Widać, że już została zwiększona ilość NPC także można temat zamknąć :)

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.