Ochrona dla nowych graczy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Roman52, 24 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jestem

1. Za

2 głos(ów)
    28,6%
  2. Przeciw

5 głos(ów)
    71,4%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Witam, mam propozycje aby wprowadzić ochronę dla nowych graczy taką ,że nie można atakować gracza na wszystkich mapach. Ochrona działałaby tylko 24 godziny po założeniu konta.

2. WARIATELLO_Pączek

WARIATELLO_Pączek Okazjonalny autor

Po założeniu konta, to masz 1 lvl pirata i tam cie nikt nie zatopi no chyba ze admirał jack..

Nie wiem co to ma wnieść?? I w ogóle to nic nie wnosi!

3. Roman52

Roman52 Mistrz forum

W pieszym dniu grania bez problemów możesz wbić wyższe poziomy niż 1 i pływać przez to na mapach gdzie zatopić cię może inny gracz. Masz na jakiś czas ochronę i możesz spokojnie bić lepsze potwory i statki npc nie martwiąc się o topke.

4. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

tak ale co to ma wnieść?
    niby dobre ale polecałbym jednak coś takiego:
    Amulet Ochrony: Działa 1 godz. dzięki temu nie musisz się bać że ktoś cię zatopi!Nie zwlekaj! :D

Koszt: 500 pereł

Uczciwie nie?
    Mogliby taki item dodać.

5. Ochrona na 24h od zalożenia konta jest ochroną bezsensu.. Ochrona powinna być do mapy 5.. kiedyś był dobry system ochrony na mapkach ale niestety juz go niema. Może powróci kiedyś :) czas pokaże

6. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

do map 5?! jakby teraz bylata ochrona to bym nie mial ani jednej smierci od gracza,bardzo silnego gracza :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.