Ochrona dla początkujących...

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika 11155778, 18 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Pomysł jest ?

1. Dobry

15 głos(ów)
    65,2%
  2. Zły

5 głos(ów)
    21,7%
  3. Zbędny

3 głos(ów)
    13,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 11155778

11155778 Czeladnik forum

Witam, wpadłem na pomysł który mógłby pomóc Nowym graczom tj do 5 lvlu ;)
    Otóż dobrym rozwiązaniem była by poprawa funkcjonowania ochrony dla początkujących.

Jak teraz wygląda ochronka ?

• Po zatopieniu przez gracza mamy 60min ochrony jeżeli w tym czasie:
    Nie Zaatakujemy Gracza/NPC/Robaka
    Nie wykonamy próby abordażu.

• Powinna być ochronka która zapewni nowemu 120 min. W Czasie której będzie można bić Robaki/NPC

Mój pomysł ma na celu zachęcenie nowych graczy do dalszej gry i to poza obszarem PVE, oraz zniechęcenie Starych wyżeraczy do spływania na kajaki.

BP podjęło małe kroczki w celu podzielenia graczy między swoimi lvl'ami. m.in na Obecnym evencie gdzie nagrody za NPC/Wraki są przyznawane zgodnie z lvlem.

Pozdrawiam kajakowców którym pomysł się nie spodoba.

2. Jestem za ponieważ niema w tej grze już słabych graczy bo każdy się szybko zniechęca :( dobrze by było jak by powstały tak ja było kiedyś że do 4lvl wyznaczone mapy były pod ochroną :)

3. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

kiedyś było tak że potwory można było bić z ochronką dla początkujących, ale to było dawno dawno temu......
    a jeszcze było takie coś że praktycznie 3 mapy 2 lvl od 2/1 do 2/3 były mapami PvE, 2 mapy 3lvl od 3/1 do 3/2, i jedna mapa 4/1 :D i wtedy gracze się rozwijali na tych mapach :D tak samo jak te misje dla początkujących też zabrali :D
    inwestują już tylko w starą gwardię wyjadaczy....

Ale pomysł jak najbardziej :)

4. Wojtyrka

Wojtyrka Czeladnik forum

Bicie botów z ochronką=podpływa kajak, zwija komuś bota i jest bezkarny.

5. ¥αмαтø™

¥αмαтø™ Młodszy ekspert

A moim zdaniem powinni ograniczyć ochronkę do 100mln PD:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.