Ochronka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cezary.1992, 26 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ochrona poczatkujacych nie dziala otorz mam 5 lvl pirata zatopil mnie gracz plyne do wraka gracz zatapia wraka mi idzie nagroda a zarazem trace ochronke zaznaczam ze nic nie atakowalem tylko plynolem zgloscie blad a poza tym wyjatkiem ochrona dziala poprawnie

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Ochronka działa do 5 lvl ale tylko przez 1h od zatopenia. Jezeli chcesz utrzymac ochronke to po zatopieniu przez 1h nie mozesz strzelic do npc, do gracza, do potworka, do kry czy do wraka. Mozesz sie zreperowac i zbierac błyskotki badz tez taktycznie wykorzystac ochronke do ataku.

Shokaku lubi to.
  3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Adrian ja o tym wiem gralem w te bodajze od 2008 do 2012 wiec wiem co pisze to jeszcze raz w pkt
    Mam 5 pirata ochrona dziala do 5 wlacznie :)
    Bilem wrak
    Zostalem zatopiony
    Plynolem do wraka nic wiecej nie robilem
    Inny gracz zabil mojego wraka
    Zdazylem doplynac w miejsce wraka
    W miedzyczasie otrzymalem nagrode za wraka ktorego dobil inny gracz
    Ochronka mi nirzadzialala po otrzymaniu nagrody za wraka zatopil mnie gracz
    Nic nie bilem tylko plynolem tak wiec powinienem miec ochronke 1 godz tez nie minela wiec prosze zglosic blad

4. Może jednak coś stuknąłeś po drodze nie zauważając( chodzi mi tutaj o kliknięcie przypadkowe klawisza ataku gdy miałeś coś wtedy zaznaczone)
    Wraczków już dawno nie ma więc temat uważam za zamknięty..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.